Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Izpolnjene želje

Obvladajmo umetnost uresničevanja
Wayne W. Dyer
Izpolnjene želje

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Povej naprej

Založba Gral VE
Leto izdaje 2012
ISBN 978-961-93030-1-6
Naslov izvirnika Wishes Fulfilled
Podnaslov izvirnika Mastering the Art of Manifesting
Leto izdaje izvirnika 2012
Prevod Veronika Novak

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22,5 x 15 cm
360 g
200 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Založnik o knjigi

Knjiga Izpolnjene želje prinaša obvladovanje umetnosti uresničevanja. Avtor knjige dr. Wayne W. Dyer nas popelje na pot, kjer bom odkrili lastne moči za izpolnjevanje želja. Do teh moči bomo prišli s prepoznavanjem narave našega najvišjega Jaza, naše podzavesti in pa z zavestnim nadzorom domišljije.
Narava našega najvišjega Jaza je božanska, vsemogočna in je čista ljubezen. Domišljija pa je sredstvo, ki ga imamo na razpolago preko našega uma. Začeli bomo uporabljati svojo podzavest in vanjo v domišljiji postavljati tisto, kar želimo, da postane resničnost.

Lastne želje lahko torej sami uresničujemo, če na drugačen način uporabljamo domišljijo in se naučimo sprejeti občutke, kot da so želje že izpolnjene.
S tem znanjem bomo ustvarili življenje, v katerem bo vse, kar si predstavljamo in občutimo v vseobsegajoči ljubezni, postalo resnično dejstvo.

Recenzija Bukla

Izpolnjene želje niso le še en priročnik: so zbir znanja mednarodno priznanega avtorja in predavatelja, ki se z raziskovanjem osebne rasti ukvarja že več kot 35 let. Tudi cilj, ki ga priročnik pomaga doseči, presega običajna navodila tovrstne literature, saj ne nudi konkretnih navodil za doseganje harmonije na področju materialnega, pač pa bralca opremi z vednostjo, kako v sebi prebuditi iskrico Višjega Jaza in na tem trdnem temelju zgraditi življenje, kakršno si želi. Avtor se pri tem opira na starodavne modrosti, najbolj na nauke svetnika Frančiška Asiškega, živečega v 13. stoletju, in na 2500 let stara duhovna besedila starodavnega kitajskega mojstra Lao Zija, ki ju je, kot se čuti iz besedila, nadvse natančno preučil. Recepte za uspešno življenje tako utemeljuje z izpovedmi njunih sledilcev in lastnimi izkušnjami. Knjiga za tiste, ki od življenja želijo nekaj več.

Ajda Janovsky, Bukla 86-87

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...