Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Kako mi je Skrivnost spremenila življenje

Resnični ljudje. Resnične zgodbe
Rhonda Byrne
Kako mi je Skrivnost spremenila življenje
29,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-01-4624-7

Tehnične lastnosti
trda vezava
18,5 x 15 cm
450 g
262 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

O knjigi

Svetovni fenomen, ki je spremenil milijone življenj.

Vse od prve izdaje pred desetletjem je uspešnica Skrivnost avtorice Rhonde Byrne navdihnila nešteto bralcev, ki so javnosti zaupali resnične zgodbe o tem, kako se je njihovo življenje čudežno obrnilo na bolje.

Knjiga Kako mi je Skrivnost spremenila življenje predstavlja zbirko najmočnejših, najprisrčnejših in najbolj poživljajočih zgodb v nadvse navdihujoči zbirki. Vsaka zgodba je pristna pripoved o poti, ki vodi do uspeha na vseh področjih življenja, naj gre za denar, zdravje, zvezo, odnose, ljubezen, družino, kariero in še veliko več. Ljudje v tej knjigi vedno znova pričajo o tem, da nihče ni prikrajšan za svoje sanjsko življenje.

Rhonda Byrne je ustvarila Skrivnost, dokumentarni film, ki je leta 2006 preplavil svet in spremenil na milijone življenj ter zanetil svetovno gibanje. Še istega leta je izdala knjigo Skrivnost, ki so jo prevedli v več kot petdeset jezikov in je še danes ena najdlje prodajanih uspešnic v tem stoletju. Napisala je še tri knjige, in sicer Moč leta 2010, Čarobnost leta 2012 in Junak leta 2013.

Recenzija Bukla

Pred dobrim desetletjem je avstralska producentka Rhonda Byrne v roke dobila knjigo s starimi duhovnimi izročili, ki ji je spremenila življenje. Ker skrivnosti ni želela obdržati le zase, je k boljšemu življenju najprej pozvala v filmu Skrivnost (2006), nato pa še z istoimensko knjigo, ki je bila prevedena v več kot 50 jezikov in je še danes ena najdlje prodajanih uspešnic. V njej je razkrila zakon privlačnosti, najmočnejši zakon, ki vlada življenju. Kako je ta pogled na bistvo življenja spremenil naključne posameznike in njihove družinske odnose, ljubezenska razmerja, kariere in finance, je zdaj predstavljeno v tej zbirki zgodb. Kako mi je Skrivnost spremenila življenje prikazuje nekaj najmočnejših in nadvse navdihujočih izkušenj posameznikov, ki so se odločili dati priložnost zakonu privlačnosti. Prav poživljajoče branje!

Vanja Jazbec, Bukla 140

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...