Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Kako postanem Buda v petih tednih

Priročnik za samouresničitev
Giulio Cesare Giacobbe
Kako postanem Buda v petih tednih
14,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Vale-Novak
Leto izdaje 2010
ISBN 978-961-259-071-0

Tehnične lastnosti
mehka vezava
115 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Priročnik Kako postanem buda v petih tednih ne govori o budizmu, temveč nas uvede v psihološko metodo, ki jo je učil Buda, da postanemo budni (buda). To pomeni, da smo vedri in srečni, pa naj se zgodi karkoli.

Resnično lahko postanemo buda v petih tednih in ta knjiga nas o tem prepriča. V Italiji so je prodali več kot 400.000 izvodov in tako Giulio Cesare Giacobbe s svojim praktičnim in hkrati humornim tekstom pomaga ljudem odkriti lastno notranje bogastvo. Uvede nas v svet psihologije, ki temelji na orientalskih tehnikah dobrega počutja in notranjega miru. Če sledimo preprostim navodilom v tej knjigi, se osvobodimo trpljenja, ohranimo duševno skladnost, vedrino in ljubezen.

Recenzija Bukla

Za vse ki so že kdaj občudovali budiste, kako uživajo v notranjem miru, je izšel priročnik, ki bo ob poskusu doseganja tega miru v veliko pomoč. Italijanski psihoterapevt in univerzitetni profesor, ki je objavil že številne knjige za samopomoč (pričujoča je prva v slovenskem jeziku), na praktičen in humoren način predstavi tehnike, ki bodo bralcem pomagale odkriti notranje bogastvo. Skozi predstavitev logike budizma, resničnega Bude in Osmerih plemenitih poti avtor bralca vpelje v vaje, ki mu bodo pomagale doseči vesoljno ljubezen, ki je bistvo budističnega stanja. Priročnik torej ne govori o budizmu kot veri, temveč bralca poskuša vpeljati v psihološko metodo, ki mu bo pomagala doseči razsvetljenje.

Jure Preglau

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...