Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Kako videti angele

Vodič k privabljanju nebeških bitij, ki zdravijo, vodijo in navdihujejo
Theresa Cheung
Kako videti angele
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-00-3070-6
Naslov izvirnika How to see your angels
Leto izdaje izvirnika 2010
Prevod Mateja Malnar Štembal
Urejanje Špela Žakelj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
270 g
292 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Angeli in/ali vera vanje se dotakne vedno več ljudi, toda kaj pravzaprav so angeli, ta \'svetlobna bitja\', ki nudijo uteho, zdravijo in navdihujejo ljudi po vsem svetu? Zakaj se vam v današnjih časih razkrivajo kot še nikoli prej? Kako natančno se vam razkrivajo? Kako lahko vidite ali slišite svojega angela oziroma kako sploh veste, katerega prositi za pomoč? Kako lahko sploh prepoznate prisotnost angela v svojem življenju, danes in tukaj?

Strokovnjakinja za angele Theresa Cheung v tem temeljnem vodiču ponuja odgovore na vsa ta vprašanja in še mnoga druga. Poleg predstavitve velikega števila angelov različnih tradicij in verskih sistemov z vsega sveta boste v knjigi našli tudi najsodobnejše nasvete, kako prepoznati prisotnost angelov v vsakdanjem življenju in kako razumeti angelska sporočila, ki vas bodo vodila pri sprejemanju življenjskih odločitev.

Poleg informacij o angelih varuhih, nadangelih in duhovih preminulih ljubljenih oseb boste izvedeli tudi veliko o naravi in smislu angelov, kaj lahko storijo za vas in kako jih poklicati v težkih časih. Tisti, ki šele spoznavate pojave angelov, tisti, ki vanje že čvrsto verjamete in ste doživeli tudi že osebne izkušnje z njimi, ali pa vsi, ki iščete duhovno hrano, boste v tej knjigi našli strnjen in bogat vodič za priklic moči, čudes in magičnosti angelov v življenje – danes in iz dneva v dan.

Recenzija Bukla

Vera v angele, ta čudovita nebeška bitja, ki varujejo, zdravijo, vodijo in navdihujejo, je najbrž stara toliko kot človeštvo. V (težkih) situacijah in bolečih preizkušnjah, ko si ne znamo ali zmoremo razložiti vzroka in namena tega, kar se nam dogaja, jih kličemo na pomoč. Želimo si razumevanja, ljubezni, svetlobe, utehe in prisotnosti nekoga, ki nas razume in sprejema. V knjigi avtorica ponuja odgovore na vprašanja, kdo so pravzaprav angeli, ta nenavadna svetlobna bitja, kako, zakaj in kje se nam razkrivajo. Kako lahko prepoznamo prisotnost angela v svojem življenju in kako naj razumemo njegova sporočila za sprejemanje življenjskih odločitev? Delo odlikujeta posebna magičnost in stvarnost hkrati, je obenem prijetno branje ter vodnik po svetu nebeškega in izkustvenega.

Sonja Juvan, Bukla 125

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...