Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Kdo pravi, da ne zmoreš?

Daniel Chidiac
Kdo pravi, da ne zmoreš?
31,70 € 31,70 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,95 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Gnostica
Leto izdaje 2020
ISBN 978-961-229-143-3
Naslov izvirnika Who Says You Can't? You Do
Leto izdaje izvirnika 2012
Prevod Špela Stritar

Tehnične lastnosti
mehka vezava
24 x 17 cm
520 g
300 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Zakaj se obnašate tako, kot se? Zakaj so nekateri ljudje visoko motivirani, medtem ko se drugim ne ljubi niti vstati in poiskati televizijskega daljinca? Kaj spremeni človeška življenja? Kako spremeniti svoj pristop in pogled, ko se zdi, da se svet okrog vas ruši? Kako ustvariti svoje življenje tako, kot si ga želite? Kako zgraditi zaupanja vreden odnos sam s seboj, takega, ki vam bo zagotovil doseči to, kar ste si zadali?

Očitno je, da imamo vsi vizije o tem, kakšno življenje si želimo živeti, toda zelo redki takšno življenje izkusijo. Zakaj? Gre morda za odpor, da bi iskali globlje? Gre zgolj za to, da ne vemo, kako? Žalostna resničnost je, da bo večina ljudi preživela življenje sanjajoč o drugem življenju, ki se zdi nedosegljivo. Upanje in vero v njihovo lastno sposobnost bodo zakrili oblaki stresa in skrbi vsakodnevnega življenja.

Ni pomembno, na kateri ravni trenutno menite, da ste, vedno obstaja prostor za napredek.

Knjiga Kdo pravi, da ne zmoreš vsebuje naslednje korake:

1. KORAK: SPOZNAVANJE SAMEGA SEBE – ZNANJE, KAKO ZA VEDNO OKREPITI SVOJE ŽIVLJENJE,

2. KORAK: ENERGIJA – TEMELJNA SILA,

3. KORAK: SISTEM DOSEGANJA,

4. KORAK: KRMARITE SVOJA RAZMERJA,

5. KORAK: USTVARITE ZDRAV FIZIČNI OBSTOJ,

6. KORAK: POIŠČITE IZPOLNITEV: RESNIČNI USPEH.

Naše glavno poslanstvo v življenju ni, da se skušamo oklepati zamisli o sreči, temveč da raje stremimo k samospoštovanju in ga odkrivamo. Žeja po ljubezni do sebe globoko zakoreninjena v vsaki duši čaka, da bo pogašena. Ko najdemo izvor, ga nikoli ni mogoče odpraviti, celo v trenutkih nesreče.

Da bi si ustvarili izjemno življenje, morate imeti dve stvari: veliko SD (stanje duha) in sposobnost nadzorovati svoja čustva. Ta knjiga vam ponuja vpogled v oba ta cilja, vendar se bo vaše posamezno in edinstveno potovanje nadaljevalo.

Recenzija Bukla

Se vam zdi, da vam niti kar naprej uhajajo iz rok in vam nič ne gre po načrtu? In povrhu zaradi koronavirusne krize in njenih posledic na različnih področjih življenja nikjer ne vidite razloga za optimizem? Tudi če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili pritrdilno, ni prav nič narobe z vami, kot hitro izvemo v tem priročniku, saj ste le eden od številnih, ki si je svoje življenje sprogramiral po sistemu »meni pač nič ne uspe«! Toda ko boste spoznali vzroke tovrstnih programov, boste hitro uvideli, da jih je moč spremeniti. Popolnoma! Sezite po tej mednarodni uspešnici priljubljenega avstralskega avtorja in se po opisanih navodilih lotite korenitega odstranjevanja starih prepričanj. Čudeži se seveda ne zgodijo čez noč, a z vztrajnostjo je mogoče doseči marsikaj! Pot vam bodo lajšale avtorjeve spodbude, številni nanizani primeri pa tudi obilo praktičnih vaj, ki vam bodo dale nov zagon in smisel. Ko boste misli, dejanja in tudi čutenja naposled naravnali v želeno smer, vam bo (spet) vse steklo kot po maslu. Kajti kdo pravi, da ne zmoremo?!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 156

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...