Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Ljubezen do nepopolnih stvari

Kako sprejemati sebe v svetu, ki zahteva popolnost
Haemin Sunim
Ljubezen do nepopolnih stvari
19,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4238-9
Naslov izvirnika Love for imperfect things
Podnaslov izvirnika How to Accept Yourself in a World Striving for Perfection
Leto izdaje izvirnika 2018
Ilustracije Lisk Feng
Prevod Slavica Jesenovec Petrović, Borut Petrović Jesenovec

Tehnične lastnosti
trda vezava
18 x 13,5 cm
271 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

"Ta knjiga je dragocena uteha v trenutku obupa in pomiritev v času preizkušenj."

Nekateri se na stres v življenju odzovejo z umikom vase ali s tem, da se ne zmenijo za svoje težave. Drugi se odzivajo tako, da se še bolj ženejo pri delu ali študiju. Oboje lahko vodi v čustvene težave, ki se najpogosteje izražajo z anksioznostjo in depresijo.

A kako delovati drugače?
Kako poskrbeti zase in za svoja čustva?


Eden od najvplivnejših učiteljev zen budizma, korejsko-ameriški pisec Haemin Sunim, je v tej knjigi zbral svoje nauke in jih razdelil na področja, kot so skrb zase, družina, sočutje, odnosi, pogum, celjenje ran, razsvetljenje in sprejemanje.

Recenzija Bukla

V času, ki stremi k vsesplošni uspešnosti in produktivnosti, se zdi, da si je skoraj nezaslišano privoščiti nepopolnost. A ta je, kot nas skozi to knjigo navdihuje njen korejsko-ameriški avtor Haemin Sunim, eden najuglednejših zen mojstrov na svetu, v resnici tako zelo osvobajajoča, da bi si jo morali preprosto »privoščiti« pogosteje, pa naj se sliši to še tako nenavadno ali celo za koga nadvse (pre)drzno! Življenje v nenehni napetosti, obkroženost s številnimi dražljaji od zunaj in znotraj, povrhu pa še kopica čutenj, ki pritiskajo na nas in nam ne pustijo dihati, nam zavirajo ustvarjalnost ter nam kradejo pogum in radost. Da bi presegli vse omenjeno, nam avtor v knjigi podarja svoje številne osebne izkušnje, ki si jih je nabral na potovanju vase in ob delu z ljudmi, zraven pa nam natrosi še kopico spodbudnih misli za vsak dan in različne življenjske situacije. To imenitno knjigo, ki je ozaljšana s prelepimi, pomirjujočimi ilustracijami, lahko prebiramo naključno, kjer se nam pač odpre posamezna stran, ali pa od začetka do konca, stran za stranjo skrbno srkamo misli o skrbi zase (in tudi za druge), o celjenju ran in sprejemanju sveta. Navdihujoče branje za vsakogar!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 151

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...