Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Ljubezen in medosebni odnosi

Marjetka Perme
Ljubezen in medosebni odnosi

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Povej naprej

Založba samozaložba
Zbirka Šepet življenja
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-94119-0-2
Urejanje Aleš Perme

Tehnične lastnosti
mehka vezava
15 x 15 cm
170 g
103 strani
Tip knjige
aforizmi in anekdote
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika
slovensko leposlovje

Založnik o knjigi

Knjiga, ki bo končala vaše trpljenje v medosebnih odnosih ter vam podarila resnično ljubezen.

Ta knjiga je nastala v veliki želji, da do takšne svobode in ljubezni pomagam tudi vam.Nastala je v želji, da bi v odnosih z drugimi ljudmi doživljali čim manj bolečine, strahov in razočaranj ter čim več miru, sreče in izpolnitve, kakršne prinaša resnična ljubezen.

Kaj vse vam bo knjiga dala?

Jasne, enostavne, v praksi takoj uporabne napotke, s pomočjo katerih boste sposobni vse ljudi in njihovo početje dojemati na takšen način, da ob tem ne boste več doživljali tesnobe, jeze, strahu, žalosti, razočaranj ali kakršne koli druge oblike bolečine. (Da, je mogoče, in pokazala vam bom, kako.) Sposobnost razlikovanja med resnično ljubeznijo, ki je sproščena, lahkotna, neustrašna in samozadostna, ter različnimi dramami, ki jih ljudje ustvarjamo v imenu ljubezni. Sposobnost, da v vsakem trenutku tudi v praksi izberete resnično ljubezen namesto bolečine in drame. Ključna načela uspešnega, globoko izpolnjujočega partnerstva, brez upoštevanja katerih se bo vaš partnerski odnos prej ali slej razvodenel in se v najboljšem primeru spremenil v prijateljstvo, v najslabšem pa povsem razpadel. Enostavne komunikacijske veščine, s pomočjo katerih boste namesto razdorov in konfliktov ustvarjali zaupanje, spoštovanje in rešitve. Soočenje s samim seboj ter z dejstvom, da je vse v zvezi z vašimi medosebnimi odnosi v vaših rokah.

Niti ena vrstica knjige ni namenjena razglabljanju o tem, kakšni bi morali biti drugi ljudje, kajti to bi bila potrata časa – resnično lahko vplivamo zgolj nase, medtem ko je naš vpliv na druge zelo omejen.

Vsi napotki v knjigi so zato konkretni in praktično naravnani ter vso moč glede vaših odnosov polagajo v vaše roke. Naučili se boste, kako lahko prav vse svoje odnose spremenite, ko spremenite svoje lastne misli, spremembe v vas samih pa so tudi edini način, na katerega lahko konkretno in dolgoročno pozitivno vplivate na druge.

Je na področju ljubezni, medosebnih odnsov ter vašega notranjega miru in sreče čas za velike pozitivne spremembe?


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...