Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Ljubezen na terapiji

Vodnik do srečnega partnerstva
Veronika Podgoršek
Ljubezen na terapiji
24,94 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Ogledalo
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-01-4640-7
Leto izdaje izvirnika 2017
Urejanje Urška Kaloper

Tehnične lastnosti
poltrda vezava
24 x 17 cm
560 g
287 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
ljubezen in spolnost
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Dr. Veronika Podgoršek je znana psihoterapevtka, ki je specializirana za partnersko svetovanje. V vodniku po ljubezni, ki ga je napisala na osnovi svoje dolgoletne terapevtske prakse, obdela teme, kot so: zaljubljenost, ljubezen, intimnost, komunikacija, odgovornost zase, otroci, spolnost, družinske finance, izgube, tipi afer ipd. Bogata teoretska izhodišča so ilustrirana s praktičnimi primeri, v katerih se bo našel sleherni bralec, besedilo pa je poljudno in življenjsko.

Vodnik po ljubezni je knjiga za vse, ki želijo biti srečni – ali še srečnejši – v ljubezni, in pravzaprav obvezno čtivo za vse, ki se radi poglabljajo v globine svoje duše. Postavi zato na vsak zakaj in nam pomaga, da se vidimo v novi, drugačni luči. Izjemen prispevek k literaturi o partnerskih odnosih.

Recenzija Bukla

»Človek je odnosno bitje in odnosi so temelj človeštva. Če so kakovost ni, pomenijo vir sreče in zadovoljstva in nas neizmerno izpolnjujejo. Vsi hrepenimo po tem, da bi ljubili in bili ljubljeni. Toda če gre v odnosih kaj narobe, ni hujšega nezadovoljstva, neznosnejše stiske in večje bolečine ter frustracij,« v uvodu v svojo novo knjigo (tretjo po vrsti za Nezvestobo ter Nezvestobo in klinično prakso) zapiše dr. Veronika Podgoršek, angažirana slovenska psihologinja, doktorica znanosti s področja družinske in zakonske terapije in specializantka iz objekta relacijske teorije in prakse na Mednarod nem psihoterapevtskem inštitutu v Washingtonu D. C. Vodnik po ljubezni se v prvi vrsti posveča odnosu med moškim in žensko, čust veno predanima partnerjema, ljubimcema in staršema, odnosu, ki ima posledično močan in neobhoden vpliv tudi na odnose med starši in otroki ter posamezniki in njihovo okolico. Avtorico so k pisanju še ene knjige s področja odnosov spodbudile izkušnje iz terapevt ske prakse, kjer je opazila pojav stalnih univerzalnih problemov in težav tudi med na videz povsem različnimi partnerji. Pri obravnavi »problemov povprečnih ljudi« skuša posamezno težavo osvetliti v življenjski luči in v različnih možnih kontekstih, ki bi do nje lahko privedli. Avtorica nam predaja domač prispevek k literaturi s tega področja, ki gradi na temelju opazovanja in spoznavanja samega sebe in partnerja ter na bogatenju zveze z intimnostjo in komunikacijo. Pisateljica, kolumnistka in predavateljica obravnava teme intimnosti, spolnosti, družine, zaljubljenosti in komunikacije, ki jih ilustrira s konkretnimi primeri. Odločite se za srečno partnerstvo, kot si ga zaslužite, in prekinite začarani krog nesrečnih zvez in ponavljajočih se ovir!

Pia Marincelj, Bukla 134-135

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...