Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Lunine mene

Srečno življenje v sozvočju z Luninim ciklom - zdravje, prehrana, dom
Sylvia Winnewisser
Lunine mene
9,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3225-0
Naslov izvirnika Glücklich leben mit den Mondphasen
Leto izdaje izvirnika 2009
Prevod Mateja Malnar Štembal

Tehnične lastnosti
trda vezava
15,6 x 12,5 cm
207 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Ali veste, kakšen vpliv ima Luna na naše vsakdanje življenje? Ali pa kako lahko izkoristite njene sile za uspeh načrtov? Bodisi na področju prehrane, partnerskih odnosov, družine, vrta, poklica ali gospodinjskih opravil – glede na to, ali Luna raste ali pojema, in glede na to, v katerem zodiakalnem znamenju je, vpliva na potek naših dejanj. Izkoristite moč Lune za uresničenje svojih načrtov in zagotavljanje dobrega počutja. Ta praktična knjiga nasvetov vam bo pokazala, kako to storiti!

Recenzija Bukla

(Skupen opis za knjigi Lunine mene in Interpretacija sanj za srečno življenje.)

Se vam kakšen dan zdi, da vam gre prav vse narobe? Bolj ste raztreseni, na cesti je več prometnih nesreč, v službi so številni razdražljivi, za nameček pa se po napornem dnevu ne morete niti dobro naspati? V takšnih trenutkih lahko vse skupaj zvalite na luno in njeno delovanje! Če menite, da so vse to le prazne marnje, boste prav v tej knjižici, ki prinaša celovit pregled delovan ja in vpliva luninih men, spoznali, da ima luna večjo moč, kot si predstavljate. Ozvočite se z njenim ciklom, pa bo na vseh živ ljenjskih pod ročjih – od fizičnega in psihičnega počutja do poslov, medsebojnih odnosov, hišnih opravil in podobnega – teklo vse skupaj uspešnejše. In tudi spali ter sanjali boste potem čisto drugače …
Kajti sanje, kot nazorno predstavi še ena zanimiva knjižica založbe Učila, imajo velik pomen. In ne glede na to, da včasih mislimo ravno nasprotno, v resnici vsako noč sanjamo. Včasih se sanj sicer ne moremo spomniti, a takrat, ko se jih, je dobro njihovi vsebini nameniti več pozornosti. Sanje namreč ogromno povedo o nas, naši podzavesti, pa tudi o željah in naših miselnih predstavah. Prisluhnimo jim torej in jih razčlenimo, da bo naše življenje lepše in bolj – sanjsko!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 134-135

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...