Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Misli srca

Zakladnica notranje modrosti
Louise L. Hay
Misli srca

Zaradi različnih vzrokov knjige ni možno kupiti. Za več informacij nas kontaktirajte.

Povej naprej

Založba Primus
Zbirka Louise
Leto izdaje 2012
ISBN 978-961-6804-61-5
Naslov izvirnika Heart thoughts
Prevod Barbara Lipovšek
Urejanje Karin Pečnikar

Tehnične lastnosti
mehka vezava
18,5 x 13 cm
230 g
231 strani
Tip knjige
osebna rast
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

O knjigi

Ko se počutimo kot žrtev, se radi izoliramo. Občutimo bolečino in strah ter ves čas iščemo nekoga, ki bi nas rešil, ki bi opravil stvari namesto nas. Zdaj imamo priložnost, da odkrijemo svoje sposobnosti odzivanja na življenje, ne kot žrtve, ampak na način, ki nam daje moč.
Ko se bomo začeli povezovati s tem, čemur avtorica pravi Notranji jaz, bomo odkrili, da lahko prispevamo k izboljšanju kvalitete svojega življenja. Čudovit in osvobajajoč občutek je vedeti, da ni potrebno, da smo odvisni od nekoga drugega, temveč da imamo v sebi izredno sposobnost, da v svoje življenje vnesemo pozitivne spremembe. Nekatere ljudi zna ta nova osvoboditev prestrašiti, saj se zdi kot odgovornost. Toda odgovornost pomeni zgolj to, da smo se sposobni odzivati na življenje.
Stopamo v novo dobo in novi red. Čas je, da opustimo stara prepričanja in stare navade. Z nadaljnjim učenjem ter uporabo novih prepričanj in novih načinov obnašanja bomo harmonično prispevali k novi ureditvi sveta.
Bodite potrpežljivi s seboj. Od trenutka, ko se odločite za spremembo, pa do njene uresničitve boste najbrž nihali med starim in novim.
Ne jezite se nase. Spodbujajte se, ne grajajte se. Morda se boste k tej knjigi želeli zateči takrat, ko boste v teh »vmesnih« obdobjih med starim in novim. Morda boste želeli meditacije in vaje uporabljati vsak dan, dokler ne razvijete zaupanja, da ste sposobni narediti spremembe. To je čas prebujenja.
Vedite, da ste vedno varni. Mogoče se na začetku ne zdi tako, toda spoznali boste, da vam je življenje vedno na razpolago. Vedite, da je mogoče iz stare ureditve v novo preiti varno in mirno.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...