Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Na boljše

Damjana Bakarič
Na boljše
22,98 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Upanje
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-01-5145-6
Leto izdaje izvirnika 2018
Urejanje Urška Kaloper

Tehnične lastnosti
poltrda vezava
21 x 14,5 cm
250 g
182 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Tako, kot sem živela nekoč, sem izgorela; padla sem v hudo tesnobo, o čemer sem napisala tudi knjigo Na tesnobi. Če sem se hotela počutiti bolje, sem morala prevetriti misli, prepričanja in vzorce delovanja, ki so imeli globoke korenine. Zgraditi sem se morala na novo. Izbezala sem se iz cone udobja, kjer sem visela na nitki, saj sem se poganjala kot hrček na kolesu, ne da bi imela kaj od tega. Odločila sem se za svojo pot, ki je marsikdaj težja, vendar na njej gradim svoje sanje, in ne sanje drugih. V ospredje sem postavila ljubezen: do sebe, življenja in drugih. Dovolim si ranljivost in do volim si biti jaz. Brez tega ni pristnega življenja. Ni pristnih odnosov. In ljudje brez njih ne zmoremo.

O vsem tem govori ta knjiga. O tem, da se osebnostna rast nikoli ne konča. Da prihajajo novi in novi izzivi, mi pa se odločamo, kako se jih bomo lotili. Naš notranji svet precej vpliva na zunanje ga. In človek, ki ve, kdo je, se sprejema in je enakopraven drugim, je na pravi poti. Ni lahko, vendar se da. Moč je v nas.

Damjana Bakarič je novinarka, blogerka, predavateljica, svetovalka pri izgorelosti in tesnobi ter avtorica knjižne uspešnice Na tesnobi.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...