Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Nenavadna doživetja

Povzeto po reviji Misteriji
Nenavadna doživetja

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Povej naprej

Založba Ara
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-6861-29-8
Urejanje Jože Vetrovec

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19,5 x 12,5 cm
210 g
192 strani
Tip knjige
spomini, pričevanja in pisma
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika
biografije in spomini

Založnik o knjigi

Mnogim bralcem revije Misteriji, pa seveda tudi drugim, se je že pripetilo kaj nenavadnega. Stotine bralcev revije je svoje doživetje, nenavaden dogodek, jasnoviden utrinek, sanje, spoznanje, strah … bolj ali manj spretno opisalo in poslalo za objavo v reviji. V rubriki Nenavadna doživetja smo v enaindvajsetih letih objavili in še vedno objavljamo zanimive zapise, ki kažejo na našo drugo, manj znano in dokazljivo stran življenja in morda tudi na življenje po življenju. Med množico objavljenih izpovedi so v knjigi izbrane tiste, ki so jih bralci doživeli najbolj živo.

Prebiranje iskreno zapisanih zgodb v tej knjigi vam bo morda odprlo nova spoznanja in obudilo spomin na kako vaše doživetje, ki ga boste poslej razumeli drugače.

Ste se kdaj vprašali, kaj bo z vami po smrti? Se vam je oglasil kak pokojnik? Včasih vnaprej veste, da se bo nekaj zgodilo? … Sploh niste med tako redkimi, ki sem ji to mota po glavi.

Mnogi med nami imajo nenavadna doživetja. Revija Misteriji že več kot dvajset let objavlja izpovedi o izkušnjah ljudi, ki so doživeli stvari, za katere uradne, znanstvene razlage ni. Zaupali so jih reviji in med množico teh objavljenih izpovedi so v knjigi izbrane one, ki so jih bralci revije doživeli najbolj živo. Branje teh nenavadnih zgodb obudi kako naše doživetje in nam pove, da se to, kar se dogaja nam, dogaja tudi drugim.

Že naslovi zgodb – Vse ima svoj namen, Prababica in njen angel, Psihični kirurg, Telepatija z živalmi, Nauk nekega prejšnjega življenja, Nenavadno opozorilo, Angel smrti, Zunajtelesno doživetje, Pokojnica uporabila mobitel, Slovo brez slovesa, Negativna astralna bitja, Vlak iz preteklosti … povedo, da so v knjigi zanimive pripovedi.

In ko preberemo vse te zgodbe, začnemo razumeti, da je še nekaj, v kar znanost ne verjame še povsem, a se dogaja.

Morda vas bo knjiga vzpodbudila, da boste tisto, kar ste doslej skrivali v sebi ali pa zaupali le najboljšemu prijatelju, prijateljici, povedali tudi bralcem revije in bo morda vaša zgodba objavljena v reviji in v tretji knjigi Nenavadna doživetja.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...