Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Notranja svoboda

Moč vere, upanja in ljubezni
Jacques Philippe
Notranja svoboda
12,90 €

Zaradi različnih vzrokov pri nas te knjige ne morete kupiti. Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Emanuel
Leto izdaje 2012
ISBN 978-961-93026-5-1

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 11,5 cm
167 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Založnik o knjigi

Moč vere, upanja in ljubezni.

Notranja svoboda je temeljni pojem krščanskega življenja. Namen knjige je, kot pravi avtor, zelo preprost: »da bi vsak kristjan spoznal, kako ima v še tako neugodnih okoliščinah v sebi prostor svobode, ki mu ga nihče ne more odvzeti, saj je Bog njegov vir in porok.« Kajti če bo znal razviti ta prostor svobode v sebi, ga kljub takšnemu in drugačnemu trpljenju nič ne bo moglo streti.
Avtor se naveže na glavne kreposti, na vero, upanje in ljubezen, ter pokaže njihov pomen pri notranji rasti v svobodi.

Knjiga, napisana v zanj značilnem preprostem in konkretnem jeziku, bo pomagala vsem, »ki se želijo prepustiti čudoviti notranji prenovi, ki jo hoče v naših srcih izpeljati Sveti Duh, in tako pristopiti k veličastni svobodi božjih otrok«.

O avtorju:
Jacques Philippe je član francoske redovne Skupnosti blagrov. Leta 1985 je bil posvečen v duhovnika in vodi duhovne vaje po Franciji in drugod po svetu. Knjiga Notranja svoboda je druga knjiga, ki je izšla v slovenščini.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...