Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Numerologija na temeljih vedske tradicije

Vinod Verma
Numerologija na temeljih vedske tradicije

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Povej naprej

Založba Chiara
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-93646-2-8
Naslov izvirnika Numerology based on vedic tradition
Leto izdaje izvirnika 2013
Prevod Lejla Marinko

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 16,5 cm
250 g
88 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Založnik o knjigi

Knjiga Numerologija na temeljih vedske tradicije temelji na vedski tradiciji oz. izročilu, ki pravi, da je znanje skrito v številkah oz. da lahko vesolje razčlenimo in analiziramo s pomočjo števil. Knjiga nazorno prikazuje različne pojme, ki so del starodavne vedske modrosti in so povezani s števili. Kaže vam, kako vas lahko ta modrost, skrita v številih, vódi in usmerja v vsakodnevnem življenju, tako da bo to obrodilo čim bolj bogate sadove in vašo notranjost uskladilo z vesoljem.

Namen knjige je, da vas nauči preprostih numeroloških metod, ki jih boste lahko s pridom uporabljali v svojem vsakodnevnem življenju. Z njeno pomočjo se boste naučili izračunati svoje življenjsko število in druga za vas pomembna števila. Seznanili se boste s pomenom in lastnostmi posameznih števil ter predvsem s filozofsko osnovo, ki stoji za vsakim od njih. V knjigi boste našli opis lastnosti svoje osebnosti ter nasvete, kako ublažiti svoje negativne lastnosti in poudariti svoje pozitivne lastnosti. Naučili se boste izdelati svoj numerološki horoskop ter določiti obdobja preizkušenj, ki vas čakajo v življenju. Pridobili boste znanje, s katerim boste lažje in mirneje pluli skozi takšna obdobja. Spoznali boste tudi svoja srečna števila in načine, na katere jih lahko uporabljate v svojem življenju.

Recenzija Bukla

Dr. Vinod Verma, reprodukcijska biologinja in nevrobiologinja, ki je nedavno obiskala Slovenijo in predstavila svoja dela o jogi ter ajurvedi, v najnovejši knjigi pojasnjuje numerologijo na temeljih vedske tradicije. Tudi tu je njen pristop strnjen, osredotočen na bistveno, vendar tako, da zajame vse glavne vidike številskega oraklja. Večji del je posvečen razlagi osnovnih števil od ena do devet, ki jim dodatne razsežnosti vliva ničla! Do osebnih števil nas lahko vodi prek preštevanja dnevov, mesecev in let v rojstnem datumu ali s pomočjo imena, svetuje pa tudi v zvezi z izdelavo osebnega horoskopa ali preračunavanja srečnih številk. Knjiga namiguje predvsem na to, da številke nimajo samo matematične ali trgovske vrednosti.

Žiga Valetič, Bukla 101-102

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...