Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Odkrij svojo usodo

Sedem stopenj samoprebujenja z menihom, ki je prodal svojega ferrarija
Robin Sharma
Odkrij svojo usodo
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3441-4
Naslov izvirnika Discover your destiny
Leto izdaje izvirnika 2004
Prevod Urška Willewaldt

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
224 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika
kanadsko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Čudovita parabola, ki razkriva niz preprostih, a neverjetno učinkovitih idej, kako izboljšati kvaliteto svojega življenja.Dar Sanderson je lastnik uspešne hotelske verige, ima prijeten dom, ljubečo ženo in čudovita otroka. A v sebi čuti praznino, ki se še poglobi, ko se sanjska slika sesuje in ga žena zapusti ter odpelje otroka. Dar po stiku z Julianom Mantlom, menihom, ki je prodal svojega ferrarija, ugotovi, da se mora spremeniti in si povrniti svojo srečo.Pod Julianovim vodstvom se poda na šestmesečno odkrivanje svojega pravega jaza, da bi se vrnil \'k sebi\' in segel po življenju, o katerem je vedno sanjal. Med tem popotovanjem gre skozi sedem nivojev, t. i. sedem stopenj samoprebujenja, ki jih mora prehoditi vsak, ki išče trajno srečo in osebno svobodo.Robim Sharma, eden vodilnih strokovnjakov na področju voditeljstva in osebnega uspeha, je v svojem novem delu združil modrost Vzhoda in uspeh Zahoda ter tako oblikoval globoko navdihujoč in izredno praktičen načrt, kako živeti čudovito življenje, obogateno z radostjo, blaginjo in trajnim notranjim mirom.

Recenzija Bukla

V novi seriji zgodb o menihu, ki je prodal ferrarija, se Robin Sharma, avtor mednarodnih uspešnic o iskanju poti do bolj izpolnjenega življenja znova zateče k svoji že preverjeni formuli: bralcu se približa z nasveti za uspešno samouresničitev v obliki zgodbe obupanega posamez nika, tok rat Dara Sandersona. Priznani last nik hotelske verige ima na prvi pogled vse, kar si želi, v resnici pa je že dolgo v sebi prazen in reven. Ko ga kot strela z neba zadene ženino sporočilo, da je njunega odtujenega zakona nepreklicno konec, se mu sesuje svet in rešitev vidi samo še v samomoru. A v zadnjem hipu se zgodi čudež: na lepem ga prešine misel, da je vredno živeti, in ko se že naslednji dan po spletu dogodkov znajde na predavanju Juliana Mantla, modreca, ki ga s svojimi razsvetljenimi sedmimi stopnjami nasvetov strezni in povsem pretrese njegov vrednostni sistem, obrne nov list v knjigi življenja ... Priročnik za vse, ki se vedno znova radi potapljajo v modrosti slovitega »meniha, ki je prodal ferrarija« in potrebujejo nekaj učinkovitih idej za izboljšanje svojega življenja.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 134-135

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...