Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Odpri srce, vzljubi sebe in življenje

Gemma Cairney
Odpri srce, vzljubi sebe in življenje
19,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-01-5520-1
Naslov izvirnika Open your heart
Leto izdaje izvirnika 2017
Ilustracije Aurelia Lange
Prevod Tina Stanek
Urejanje Urška Kaloper

Založnik o knjigi

Ste noro zaljubljeni? Imate strto srce? Ste veseli, žalostni, tesnobni, zmedeni …? Ta knjiga je tu, da vam pomaga. V njej boste našli strokovne nasvete, osebne zgodbe in izpovedi ter vprašalnike, ki vam bodo pomagali prebroditi tegobe odraščanja.

Med temami, ki se jih loteva, so družina, prijateljstvo, medvrstniško nasilje, zaljubljenost in ljubezen, razhajanje, smrt in druge izgube, menstruacija, samopodoba, videz, prehrana in telesna dejavnost, spolnost, spolno zdravje in še in še. Kot bi se pogovarjali z najboljšo prijateljico – samo še bolje!

Avtorica Gemma Cairney je priljubljena britanska televizijska in radijska voditeljica. Ko je pripravljala to knjigo, se je posvetovala s strokovnjaki z najrazličnejših področij, govorila z nešteto najstniki po vsej državi in pobrskala po svojih izkušnjah ter izkušnjah svojih prijateljev.

Recenzija Bukla

Sodobno opremljena knjiga, ki je odraščajočim najstnikom lahko v oporo v težkih časih, se ne more brati kar po vrsti od začetka do konca, saj posamezne teme, ki jih obravnava, zahtevajo tehtnejši premislek, pa tudi nekaj vpogleda v lastno življenje in okolico. Tukaj so zbrane tako rekoč vse najstniške tegobe tega sveta. Od disfunkcionalnih družin, strupenih prijateljev, prvih zaljubljenosti, raziskovanja telesa in spolnosti, do zlorab v odnosu, srčnih bolečin v primeru smrti ali izgube bližnjega. Da vam bo lažje pri srcu, je poleg številnih nasvetov v knjigi tudi dovolj prostora, da lahko opišete svoje težave, rešite kak kviz, pobarvate svoje telo in se mimogrede poučite še o varnem seksu, kontracepciji, ustrezni prehrani in še mnogo drugega.

Beti Hlebec, Bukla 150

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...