Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Prerokbe jasnovidcev in vedeževalcev

Damon Wilson
Prerokbe jasnovidcev in vedeževalcev

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2006
ISBN 86-11-17126-8
Prevod Niki Neubauer

Tehnične lastnosti
trda vezava
291 strani
Tip knjige
popularna znanost
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Avtor Damon Wilson opisuje starodavno tradicijo poganskih orakljev ter judovskih, krščanskih in muslimanskih predstav o božjem preroku. Z interpretacijo odlomkov iz Svetega pisma pokaže, koliko je v njih preroškega in srhljivo aktualnega. Zlasti podrobno raziskuje napovedi katastrof, kot so bile potopitev Titanika, zrušenje Srebrnega mostu in njegova povezava s skrivnostnim bitjem Veščunom, ter dogodki ob terorističnem napadu na New York 11. septembra 2001.

Knjiga prvič spregovori o Brahanskem vidcu, »škotskem Nostradamusu«, stari materi Shipton, vizionarki iz Yorkshira, »spečem preroku« Edgarju Cayceju, »Stalinovem vidcu« Wolfu Messingu ter Jeane Dixon, jasnovidki iz Bele hiše.

Recenzija Bukla

Prekognitivna videnja bi lahko preprečila katastrofe, kot se je zgodila 11. septembra, če bi jim znali prisluhniti, preden se uresničijo. Ker je večina prerokb in napovedi prikritih in jih spoznamo šele, ko se uresničijo, nam ne koristijo.  Se lahko napovedi Nostradamusa, Knjige razodetja svetega Janeza, preroštvo stare matere Shipton, Bahamskega vidca, spečega preroka Edgarja Cayceja, Wolfa Messinga, Jeane Dixon ... skrivajo v vsakem izmed nas, če si le upamo prestopiti v nezavedno.

Martina Guzelj

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...