Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Priporočnik za življenje

Izkoristi danosti življenja
Danilo Kosi
Priporočnik za življenje
27,00 € 27,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,81 € se prijavite ali registrirajte
Rok dobave 2-10 delovnih dni, na zalogi pri dobavitelju

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Inštitut za življenje Kailash
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-285-512-3
Leto izdaje izvirnika 2016

Tehnične lastnosti
trda vezava
24,5 x 17,5 cm
510 g
255 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Priporočnik za življenje se zelo poglobljeno in celostno ukvarja z bistvom življenja. Sledi dvema ciljema: kako živeti življenje na polno vsak trenutek in hkrati izpolniti osnovno poslanstvo človeškega življenja. Združuje najvišja učenja vrhunskih modrecev in avtorjeve lastne uvide ter spoznanja.

"Edina pot v srečo je pot modrosti. Modrost je univerzalna, podarjena vsem, ustvarjena za vse. Kot sonce, ki sije za vse, ali dež, ki pada za vse; ne delata razlike. Skozi katera usta prihaja modrost, sploh ni pomembo. Pomembno je, da jo čim več ušes sliši." Avtor

"Ne potrebujemo ničesar, da bi bili srečni. Sreča se nahaja znotraj našega fenomena. Sreča kot taka ne more biti izgubljena. Mis smo tisti, ki smo izgubili zavedanje o njej." Učitelj, Njegova svetost, Vishwaguru Paramhans Sri Swami Maheshwarananda

Večja kot je modrost, manjše je trpljenje in obratno. Vse težave in trpljenje imajo izvir v neznanju ter napačno razumljenih vlogah in identifikacijah, ki so povezane z odtujitvijo od resnične Biti.

Večina problemov, ki jih imamo, izvira iz globin naše osebnosti. Spremenimo sebe in spremenili bomo svet. Ker je svet takšen, kot ga vidimo mi, in verjemimo, da ga drugi vidijo drugače.

Sistematično in postopno se lotimo problemov. Vsakdanje življenje, ne jemljimo preresno.

Vsi problemi so v nas in vse rešitve so v nas.

Bodimo to, kar smo, ostanimo zvesti sebi in delajmo na uizboljšavah. Ne trudimo se bit nekaj, kar nismo! Predvsem pa živimo življenje, zajemajm ga z veliko žlico, ampak po pameti.

Veselimo se drobnih, pogosto samoumevnih stvari, ki jih sploh ne opazimo več. Začutimo hvaležnost, da lahko hodimo, gledamo, jemo, občudujemo, dihamo, razmišljamo.Nekajkrat na dan za nekaj trenutkov analizirajmo svoje misli in jih usmerimo v dobro.Ustvarimo v sebi lahkoten pogled, dober pogled na življenje in sebe.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...