Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

[psi]

Eros
[psi]
77,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba samozaložba
Leto izdaje 2010
ISBN 978-961-269-153-0

Tehnične lastnosti
trda vezava
21,5 x 14,5 cm
1.520 g
777 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Recenzija Bukla

Iz sanj anonimnega avtorja je med nas prispela umetelno izdelana knjiga, ki s 777 stranmi in 7777 izvodi naklade daje pravljičnosti številke sedem neki nov pomen. Gre za psihološko obarvano delo, ki ga je avtor poimenoval »ključ ljubezni« in v katerem je glavni protagonist Eros, ki se po naključju (ki pa menda ni naključje) znajde v svetu misli, kjer sreča psa, ki predstavlja Življenje. Zatem prepotuje dvanajst različnih svetov, ki predstavljajo psiho dvanajstih ljudi. Vsak svet je prilagojen za drug značaj in zato mora vsak človek najti svoj svet. Na človekov značaj pa izdatno vplivajo tudi Instinkt, Emocio in Racio, ki se v knjigi vsak po svoje tudi predstavijo. Pisec knjige pa na svojstven način želi motivirati tudi bralce. Na svoji spletni strani ­
(psi.si) ponuja 12.000 € tistemu, ki bo odkril sedmo skrivnost življenja, zaenkrat znano le avtorju te nenavadne knjige, ki bo bralcem nedvomno burila duhove. 

Jure Preglau

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...