Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Razstrupite se obsojanja

Opustite prepričanja, ki vam onemogočajo boljše življenje
Gabrielle Bernstein
Razstrupite se obsojanja

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Gnostica
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-229-137-2
Naslov izvirnika Judgment detox
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Janez Lavrič
Urejanje Suzana Kramar Dodič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23 x 14 cm
250 g
176 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Gabrielle Bernstein tokrat v svoji novi knjigi predstavlja jasen in aktiven postopek, s pomočjo katerega se lahko korak za korakom osvobodite prepričanj, ki vam onemogočajo, da bi živeli bolje.

Razstrupljanje obsojanja je vzajemen postopek šestih korakov, ki se nanaša na duhovne principe iz besedila Tečaj čudežev, kundalini joge, tapkanja, meditacije, prošenj in metafizičnih učenj.

Te principe je avtorica poenostavila, da jih lažje uporabljate in jih lahko delate vsak dan.

Vsaka vaja je nadgradnja prejšnje, ki tako podprejo resnično zdravljenje. Ko se zaobljubite slediti postopku in postanete voljni obsojanje spustiti, se bodo tako obsojanje kot bolečina in trpljenje začeli raztapljati. Pritegnili boste natančno tisto, kar potrebujete, odnosi se bodo pozdravili, zdravje izboljšalo in čutili boste več varnosti in gotovosti.

Vsaka ljubeča misel ustvarja čudež. Sledite tem korakom, da očistite vse blokade, razširite več ljubezni in živite čudežno življenje.

Recenzija Bukla

Na začetku je avtoričino odkrito priz­nan­je: »Z obsojanjem se borim vsak dan. Obsojam po dolgem in počez. Obsojam tujce zaradi različnih političnih pogledov. Obsojam znance zaradi komentarjev na družbenih medijih. Obsojam ljudi, kako vzgajajo svoje otroke. Obsojam dekle, ki se prepočasi premika v vrsti pred menoj. Obsojam moža, ker se ne odziva natančno tako, kot bi želela. In seveda, prav za vse, obsojam sebe.« Lahko za trenutek premislite kaj in koga pa vi obsojate? Obsojanje in kritiziranje je slab vzorec, ki ga je treba pozdraviti. Avtorica (napisala je tudi Vesolje vas podpira), priljubljena motivatorka in duhovna aktivistka, obsojanje označi precej neposredno; zanj okrivi ločitev od ljubezni in ponudi šest korakov, s katerimi se boste osvobodili slabih misli in odpustili sebi in drugim, morda obnovili kake odnose, si poiskali duhovnega prijatelja, vadili pristnost in si predvsem dovolili ljubiti.

Beti Hlebec, Bukla 145

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...