Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Razvoj zavesti

Novo razumevanje procesov, ki gradijo boljše življenje in boljši svet
David Cigoj
Razvoj zavesti
20,00 € 20,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,60 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba samozaložba
Leto izdaje 2020
ISBN 978-961-290-852-2

Tehnične lastnosti
mehka vezava
440 strani
Tip knjige
strokovna monografija
Kategorije
družbene vede
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Knjiga je znanstveno utemeljena in opisuje družbeno zgodovinski proces osvobajanja človeštva. Ta ne omogoča le boljšega življenja temveč, kar je bistveno - psihološki razvoj posameznikov, ki pripelje do razvoja zavesti.

Ljudem se z razvojem odpira um, s tem pa njegova uporabna moč za bolj pravilno, pravično, kvalitetno in dobro upravljanje s svojim notranjim in zunanjim svetom. To omogoča razcvet posameznikov, celotnih družb in tudi naravnega okolja. Znanost je dokazala obstoj prelomne točke, ko se začne neke vrste zlata doba. Takrat zavlada kultura odgovornosti, ki ni resnobna in obremenjujoča temveč radostna. Vprašanje je le, ali se nam bo uspelo do tja razviti pravočasno. V času, ko nam grozijo katastrofe še nevidenih dimenzij, se nam obetajo tudi neslutene nove možnosti.

Recenzija Bukla

Prav posebna knjiga je pristala na slovenskem knjižnem trgu: napisal jo je človek, ki je svoje znanje ter bogate izkušnje s potovanj in raziskovanj ter študijem strokovne in druge literature strnil v obsežni monografiji. Ne moremo je prebrati kar »čez noč«, saj poleg obsega terja od nas tudi lastne premisleke, zato knjigo med branjem odlagamo, se zaziramo v lastni spoznavni svet, med branjem doživljamo »aha« efekte, se »z avtorjem« (ne) strinjamo, pogovarjamo, izmenjujemo mnenja, preizprašujemo svoj spoznavni svet in ga posledično spreminjamo, razširjamo ... Prav gotovo pa po branju postajamo nekdo drug, kot smo bili prej, seveda, če knjigo spustimo vase. Avtor sam pravi, da želi s knjigo koristiti čim večjemu številu ljudi, kajti razvoj zavesti bo ključen, da se človeštvo duhovno dvigne in zaživi polnejše in boljše življenje, tako na osebni kot na družbeni ravni. Knjiga, ki združuje znanja z različnih področij in avtorjeve lastne izkušnje, bo brez dvoma zanimiva za širok krog precej raznolikega bralstva.

Sabina Burkeljca, Bukla 156

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...