Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Sadovi ljubezni

Misli za vsak dan v cerkvenem letu
Mati Terezija
Sadovi ljubezni
14,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Družina
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-04-0375-3
Naslov izvirnika Love - a fruit always in season
Prevod Anton Štrukelj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 11,5 cm
230 g
258 strani
Tip knjige
aforizmi in anekdote
Kategorije
religija
osebna rast, duhovnost in ezoterika
leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Misli za vsak dan v cerkvenem letu

V knjigi Sadovi ljubezni so zbrane misli svete matere Terezije. Ob njihovem prebiranju in premišljevanju si smemo predstavljati, da osebno poslušamo mater Terezijo. Njene besede bodo v nas prebudile hrepenenje po srečanju s »tistim kruhom, ki išče lakoto« in jo poteši. Pogumno bomo krenili na pot navznoter in zaupno in hvaležno zajemali iz neusahljivega studenca.

Recenzija Bukla

V tej topli in prijazni knjižici so zbrane globoke in navdihujoče misli krš čanske misijonarke ljubezni, ki bralca spodbujajo k razmišljanju o sebi in odnosu do bližnjih, sveta in vere. Knjiga je urejena koledarsko, v skladu z liturgično ureditvijo cerkvenega leta, ki se zaradi največjih krščanskih praznikov, božiča in velike noči, ne začne vsako leto z istim datumom. Vsakemu tednu oziroma cerkvenemu obdobju v letu je mati Terezija v knjigi posvetila določeno temo, ki je povzeta na začetku poglavja in nato vtkana v krajše misli, napisane za vsak dan v tednu posebej. Ti številni meditativni in preprosti zapisi, ovenčani s citati in navedki odlomkov iz Svetega pisma, o ljubezni, trpljenju, odpuščanju, sprejemanju, hvaležnosti in služenju, na bralca delujejo pomirjujoče in opogumljajoče.

Diana Volčjak; Bukla 129-130

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...