Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Samo ljubezen ostane

Resnična zgodba ženske, ki rešuje mlade iz pekla ulice
Chiara Amirante
Samo ljubezen ostane
19,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Družina
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-04-0101-8
Naslov izvirnika Solo l'amore resta
Podnaslov izvirnika Nuovi Orizzonti nell'inferno della strada
Leto izdaje izvirnika 2012
Prevod Matej Leskovar
Spremna beseda Andrej Glavan
Predgovor Andrea Bocelli

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 14 cm
250 g
200 strani
Tip knjige
spomini, pričevanja in pisma
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika
družina, vzgoja in izobraževanje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Življenje Chiare Amirante je polno čudežev in neverjetnih dogodkov, ki bi jim težko verjeli, če ne bi vedeli, da so resnični. Italijanka iz pekla ulice rešuje najbolj uboge v naši družbi in vsem ponuja novo veselje, ki izvira iz vere v Jezusa Kristusa. Njeno poslanstvo se je uresničilo v skupnosti Nova obzorja in se že razširilo po svetu. Posveča se ljudem, ki živijo v težkih razmerah. Njena zgodba je napeta kriminalka o srečanjih s poosebljenim zlom, ljubezenska zgodba med dekletom in Bogom, je dokument o popolnem delovanju božje previdnosti. Ta knjiga je lahko za vsakega izmed nas žarek upanja.


Življenjska zgodba Chiare Amirante je prava duhovna pustolovščina, pretresljiva in skoraj neverjetna pripoved nekje med sanjami in resničnostjo. Dokazuje, kako neverjetnih del in hkrati preizkušenj, tako rekoč čudežev, je sposobno srce, ki se je brez pridržkov, z neomajno vero v božjo ljubezen, veselo in navdušeno predalo Bogu, da bi postalo orodje v njegovih rokah.
msgr. Andrej Glavan, škof


Chiara nam svojo zgodbo pripoveduje brez sramežljivosti, brez zadržkov, da bi vsak od nas našel moč in enkrat za vselej pogumno izbral in se postavil na stran luči, resnice. Tiste resnice, ki je življenje, in tistega življenja, ki nam lahko že na tem svetu podari drobec raja.
Andrea Bocelli, tenorist

Recenzija Bukla

Chiara se je že v mladih letih, vzgojena v duhu krščanskega gibanja fokolarov, čutila poklicano, da odgovori na ljubezen Boga. Kljub zdravstvenim preizkušnjam, ki jih je prenašala, je pri tem vztrajala. Podala se je v pekel rimskih ulic in najprej z mladimi odvisniki delila veselje evangelija. Čez čas se je odločila, da z ekipo pomočnikov, ki jih je vseskozi privabljala, odpre sprejemni center, kjer se lahko mladim še bolj posvetijo. Kljub številnim preprekam se je skupnost v dvajsetih letih od prve vile v Rimu razširila tudi v tujino. Danes je mednarodna skupnost Nova obzorja organizirana v številne sprejemne centre ter centre za usposabljanje in usmeritev mladih, ki so se na svoji poti izgubili. Chiara s svojo pristno avtobiografsko zgodbo pritegne in za dobra dela navdihne tudi bralce.

Klara Jarc, Bukla 104

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...