Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Sestrstvo

Kako osvoboditi modro, divjo žensko v sebi
Rebecca Campbell
Sestrstvo
24,00 € 24,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,72 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Eno
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-6943-56-7
Naslov izvirnika Rise sister rise
Prevod Vera Čertalič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14,5 cm
390 g
311 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

O knjigi

Knjiga Sestrstvo je vodnik k soustvarjanju povsem novega arhetipa za ženske v časih prebujanja. Poziva jih, naj se ne držijo ob strani, temveč naj se postavijo zase, povedo svojo resnico in prevzamejo vodstvo. Ponuja orodja in kontemplativna vprašanja, obrede in vaje, s katerimi laže prisluhnejo svoji intuiciji in delujejo po njej, zberejo pogum, da so videne in slišane, prepoznajo svojo vrednost in zacelijo najprej sebe in nato še svet, v katerem živimo.
Svet je pripravljen na več žensk, ki neomajno zaupajo svoji intuiciji. Več žensk, ki verjamejo v svoje zdravilstvo in ga širijo. Več žensk, ki so si prilastile moč, ki poznajo svojo vrednost in ne zbledijo ob mimoidočem. Več žensk, ki se ne bojijo pokazati svetu, kdo so v resnici. Več žensk, ki se ne bojijo uspeha drugih. Več žensk, ki pripoznavajo, da smo vse na eni strani. Več žensk, ki razumejo pravi pomen sestrstva.

O AVTORICI
Rebecca Campbell je avtorica uspešnice Light is the New Black, duhovna učiteljica, mentorica in predavateljica. Po rodu je iz Avstralije, živi pa v Londonu. Po večletni uspešni karieri, priznanjih in nagradah v oglaševanju je prepoznala svojo poklicanost in se ji z dušo in srcem predala.

Recenzija Bukla

Avstralska duhovna pisateljica, učitel jica, zdravilka in predavateljica, ki živi in dela v Londonu, je po večletni uspešni karieri v svetu oglaševanja končno prisluhnila silam, ki so vrele v njej in jo usmerile na popolnoma drugačno in novo pot. Pričujoča knjiga je njeno vabilo, da se tudi vi spomnite, kdo ste v resnici. Svoje prebujanje, spreminjanje in raziskovanje te duhovne poti je popisala kot priročnik, ki pomaga pri odpravljanju strahov in podedovanih vzorcev, zaradi katerih mnogo žensk ne zaupa lastni prirojeni moči in modrosti. Z različnimi orodji, kontemplativnimi premisleki, obredi in vajami, ki jih ponuja, nagovarja bralke, naj zberejo pogum, se postavijo zase, prepoznajo svojo vrednost in na glas povedo svojo resnico. Prepričana je, da morajo ženske prisluhniti svoji intuiciji in po njej delovati, osvoboditi morajo modro in divjo žensko v sebi, ter najprej zaceliti svoje rane in nato še svet, v katerem živimo.

Renate Rugelj, Bukla 140

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...