Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Skupaj ali narazen?

Zavestno partnerstvo – zavestno življenje
Mojca Majerle
Skupaj ali narazen?

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Povej naprej

Založba Buča
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-6704-61-8
Leto izdaje izvirnika 2016

Tehnične lastnosti
trda vezava
24 x 16 cm
350 g
125 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Založnik o knjigi

Kako premostiti konflikte in prepire? Kako reagirati ob prevari? Kako vzpostaviti harmonijo in navsezadnje-naj ostaneva skupaj ali se razideva?
Knjiga vam pomaga prevetriti vaša prepričanja in mite, odpreti se in razširiti obzorje ter začutiti, kaj je pravilni odgovor za VAS.
Nauči vas ZAVESTNEGA partnerstva, t.j. kontinuiranega ozaveščanja, kaj se dogaja v partnerstvu in kaj je vzrok temu ter vam pomaga konstruktivno delati proti vaši nameri - zadovoljujočemu in kvalitetnemu partnerstvu.
Poboža vašo dušo, vas podpre ter vlije upanje - ne glede na to ali se odločite za SKUPAJ ali za NARAZEN.

"Nismo tako majhni in brez moči, da ne bizmogli spreminjati lastnih življenj in življenj ljudi okrog nas. Hkrati pa nismo tako pomembni in vsemogočni, da bi lahko nadzirali vsak trenutek našega življenja ter prestregli prav vsako oviro na poti."

Recenzija Bukla

Psihologinja in specializantka integrativne psihoterapije Mojca Majerle je tudi avtorica knjige Zakaj diete ne delujejo?. Tokrat se iz zavestnega prehranjevanja seli na področje zavestnega partnerstva, s knjigo, v kateri pretehta temeljno dilemo, ki vsaj občasno spremlja vsak partnerski odnos: naj ostaneva skupaj ali greva narazen? Dilema se pojavi kot posledica različnih težav in avtorica začne hitro obravnavati najbolj grobe primere: prepiranje, varanje, psihično, fizično in spolno nasilje, neujemanje v postelji, napačne predstave o partnerju, različnost, sprejemanje pri sorodnikih, različne želje itd. Odgovore ponuja v drugem delu, kjer se nasloni na teorijo zavestnega partnerstva, ta pa temelji na vzajemnem trudu ter sočutju. Če se to ne obnese in je potreben razhod, naj bo kakovosten vsaj ta. Še ena knjiga, ki izhaja iz popularne psihologije »čuječnosti«.

Žiga Valetič, Bukla 126

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...