Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Spominjanje sebe

Pot do ljubezni, ki ne obsoja
Rdeči sokol
Spominjanje sebe
25,90 € 25,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,78 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Zavod Gaia Planet
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-94248-3-4
Naslov izvirnika Self remembering
Prevod Dora Debeljak

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 13,5 cm
350 g
264 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

O knjigi

Danes na stotine in stotine knjig, ki so na voljo na tržišču, poziva bralce, naj razvijajo čuječnost, in jih opozarja, da se morajo »prebuditi« – kar je tudi cilj večine verskih in filozofskih tradicij.
Vendar nova knjiga na to temo, ki jo je spisal Red Hawk, svetlobna leta štrli iz povprečja. V njej si lahko preberete podrobne praktične nasvete, kako gotovo in brez kančka dvoma vemo, da smo prisotni in prebujeni - ne da bi morali seči po domišljiji, teoriji, misli ali laži. Avtor do potankosti razišče objektivne mehanizme za prejemanje povratnih informacij, ki so na voljo sleherniku, da more resnično, brez kančka dvoma in z vso gotovostjo odgovoriti na naslednji dve vprašanji: »Sem zdaj prebujen/-a? Kako to vem?«
Bralci, ki so se pripravljeni iskreno pogledati v ogledalo, bodo ugotovili, kako zelo dragoceno je imeti pri odgovarjanju na obe vprašanji pri roki takšno pomoč, ki ti spreminja življenje.

Rdeči sokol (dr. Robert Moore) je diplomiral iz angleškega jezika in zgodovine ter magistriral iz angleškega jezika na Državni univerzi v Illinoisu in doktoriral iz sodobne ameriške književnosti na Univerzi v Cincinnatiju. Priznani pesnik je dobitnik številnih nagrad in priznanj za svoje književno ustvarjanje, zato tudi ne preseneča, da je nekdanji prejemnik štipendije za izjemne umetnike in pisatelje Hodder Univerze Princeton. Trenutno poučuje angleški jezik na Univerzi v Arkansasu v Monticellu v ZDA.
Z opazovanjem sebe se ukvarja že več kot 30 let pod vodstvom Gurdjieffovega združenja v Arkansasu, strokovnjaka za meditacijo Osha Rajneesha in duhovnega učitelja Leeja Lozowicka.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...