Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Srčna knjiga mojega življenja

Žiga Vavpotič
Srčna knjiga mojega življenja

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Chiara
Leto izdaje 2013
ISBN 978-961-93134-9-7
Leto izdaje izvirnika 2013
Urejanje Simona Boc

Tehnične lastnosti
mehka vezava
25 x 18,5 cm
390 g
126 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Ta knjiga je drugačna od ostalih. To knjigo boste v glavnem ustvarili VI! Spodbudila vas bo, da napišete svojo lastno knjigo, ki govori o VAŠEM ŽIVLJENJU.
Srčna knjiga mojega življenja bo vaša unikatna, edinstvena in kot taka neprecenljiva dediščina.


Kako uporabljati knjigo

Predvsem se ob knjigi zabavajte. Vem, življenje ni vedno lahko, vendar je živeti privilegij le redkih. Zato je ta knjiga posebna, je vaša, je življenjska in je tisto nekaj, kar bo ostalo za vami.
V bistvu je to knjiga, ki vas želi spodbuditi k akciji spominov in nasvetov. Postavite si jo na nočno omarico ali na pisalno mizo. In razmišljajte, kaj se je zgodilo v vašem življenju. Podnevi, ponoči, ko se s kom pogovarjate, ko se sprehajte, ko delate, ko prebirate časopis. Kjer koli in kadar koli.
Knjigo lahko uporabljate na različne načine. Ni recepta. To je vaša knjiga!
Svetujem vam, da posvetite ustvarjanju knjige eno leto po 10 minut na dan. Korak za korakom.
Recimo takole: Oblikujte prvo stran in nanjo nalepite svojo sliko. Nekaj časa posvetite uvodu. Razmišljajte o sanjah, viziji, ciljih, uspehu, ki ste ga imeli…
Posvečajte se temam. Ni nujno, da greste po vrsti. Mogoče se vam zdi povsem bedasto nalepiti svoj sanjski avto iz otroštva. Preskočite! Razmišljajte raje o tem, komu boste posvetili nasvet in kaj boste napisali. Mogoče o krajih, v katere ste se zaljubili…
Namen knjige je, da napišete kaj, kar vas bo dodatno izpolnilo, zaradi česar se boste bolje počutili, da ste povedali. Kaj je to, ugotovite sami. Ko boste to vedeli, boste šli laže v akcijo pisanja, ki vas bo pripeljala do knjige polne modrosti, do knjige, ki bo slikala vašo preteklost za prihodnost mlajših.
Ne pozabite se zabavati. Vem in verjamem, ni vedno lahko pisati knjigo preteklosti. Vendar je to tako izjemno dejanje, enkratno, da ga preprosto ne smete preskočiti. Svojo življenjsko knjigo lahko ustvarjate skupaj s svojimi domačimi, s prijatelji. Lahko pa se zaprete in jo pišete sami.
To bo knjiga vašega življenja! Srčno si želim, da bodo nekoč tisti za vami rekli, da jim je ta knjiga najdražji spomin na vas in da jim je pomagala postati boljši človek, pa karkoli že to pomeni.
Ustvarite si jo po svoji zamisli. Tako, da bo všeč vam. Da boste nanjo ponosni.

Recenzija Bukla

Avtor bi srčno želel imeti knjigo, ki bi jo napisal njegov praprapraded, in ker trdno verjame v medgeneracijsko sodelovanje (je tudi pobudnik projekta Simbioza), je prav za Vas pripravil knjigo, ki jo boste lahko zapustili svojim potomcem, da bodo iz nje izvedeli nekaj več o vas. Knjiga je nadaljevanje ideje, ki jo nosi Moja sr(e)čna knjiga (2008), in želi postati zapis tistega, ki to knjigo prejme. O knjigi pravi, da je »lahko začetek iskrene medgeneracijske družbe, kjer mladi spoštujejo modre in modri verjamejo v mlade«. Sliši se obetavno, podarite jo svojim staršem in morda bodo vaši otroci brali razmišljanja in svojih dedkov. Zapišite vanjo svoje izkušnje in poglede na svet ter izkoristite priložnost za medgeneracijsko zapuščino.

Renate Rugelj, Bukla 95-96

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...