Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Sreča

Kako najti veselje v vsakdanjih stvareh in izpustiti iz rok popolnost
Fearne Cotton
Sreča
19,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4144-3
Naslov izvirnika Happy
Prevod Katja Mikelj

Tehnične lastnosti
trda vezava
21,5 x 15,5 cm
272 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Navdihujoče branje, ki bo z živimi barvami osvežilo vas življenjski pejsaž.
Sreča, ti čudoviti topli sončni žarek. Obožujem to, ko se kar naenkrat pojaviš v mojem življenju in me presenetiš, ter to, kako se takrat razkadijo oblaki, meni pa se kotički ust privihajo navzgor.
Fearne Cotton se zaveda, kako pomembna je sreča ter zakaj jo moramo iskati v vsakodnevnih stvareh. Odločena je, da bo pomagala razbiti tabu, ki spremlja duševno zdravje, ter v knjigi prvič iskreno spregovori o lastni bitki z depresijo in drobnih stvareh, zaradi katerih jo laže brzda, da se lahko še naprej podaja po poti proti dobremu.
Knjiga vključuje strokovne nasvete ter je polna drobnih zamisli in praktičnih vaj, v katere se lahko vključite tudi sami. Vzemite v roke svinčnik in se s Fearne podajte na to zanimivo pot.

Recenzija Bukla

Pogosto sklepamo, da nas sreča čaka šele za naslednjim vogalom, da je v rokah drugih ali pa da je namenjena samo izbranim. Dobra novica je, pravi avtorica, da nam je sreča ves čas na voljo, da ves čas tiči v nas in čaka, da jo sprejmemo. Ampak kaj sploh je sreča? Kdaj se počutimo zares srečne? Je to nasprotno stanje od ne-sreče? Avtorica, ki je tudi sama doživela precej temno obdobje, polno strahu in črnih oblakov, je v tem iskreno izpovednem priročniku poskusila predstaviti čim več metod, napotkov in praktičnih vaj, ki so njej pomagale na poti k dobremu in sreči. Nekaj skrivnosti za srečnejše življenje se gotovo skriva tudi v tem, da se za trenutek ustavimo in upočasnimo življenje, da se poslovimo od dramatiziranja in si mentalno oddahnemo, razmislimo o svojih čustvih, spremenimo zorni kot in se veselimo tudi vsakdanjih stvari.

Renate Rugelj, Bukla 148

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...