Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Sreča in notranji mir

Marjetka Perme
Sreča in notranji mir

Zaradi različnih vzrokov knjige ni možno kupiti. Za več informacij nas kontaktirajte.

Povej naprej

Založba samozaložba
Zbirka Šepet življenja
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-283-331-2
Urejanje Aleš Perme

Tehnične lastnosti
mehka vezava
15 x 15 cm
160 g
91 strani
Tip knjige
aforizmi in anekdote
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika
slovensko leposlovje

Založnik o knjigi

Modrosti, ki bodo umirile vaš svet in prinesle v vaše življenje več sreče, sproščenosti in lahkotnosti.

Seveda bi lahko v knjigi na dolgo in široko opisovala svojo pot in svojo zgodbo, ampak verjamem, da tisto, kar resnično potrebujete, ni moja zgodba, temveč znanja, uvidi in spoznanja, s pomočjo katerih boste lahko preobrazili svojo zgodbo. Tudi mojega življenja v resnici niso spremenile gore znanj in zgodb, temveč le peščica ključnih misli in spoznanj o tem svetu, ljudeh, odnosih, razmišljanju, sreči in notranjem miru. Ena sama misel s pravim, za življenje relevantnim sporočilom, ima moč izjemno spremeniti naše življenje – verjetno ste kaj podobnega že kdaj izkusili na lastni koži. In prav ta peščica ključnih misli in spoznanj, ki so mi zagotovila mir in srečo ne glede na to, kaj se dogaja okrog mene, vas čaka na straneh te knjige.

Kako boste lahko knjigo uporabljali?

Verjetno jo boste želeli za začetek preprosto prebrati od začetka do konca. Ob nekaterih mislih vam bo najbrž v trenutku vse jasno in jih boste lahko takoj vzeli za svoje ter si tako zagotovili nova očala, skozi katera bo vaš svet videti mirnejši in srečnejši.

Za nekatere boste morda potrebovali več časa, da se spoprijateljite z njimi. Zato si lahko vsak dan izberete po eno zaporedno ali naključno izbrano misel, jo vzamete za vodilo dneva in ji dovolite, da vam pokaže vpliv, ki ga bo imela na vaše življenje, če jo vzamete za svojo.

Kadar občutite bolečino ali nemir ali preprosto potrebujete odgovor, kako naprej, lahko naključno izberete misel iz knjige, vaše nezavedno pa vam bo pomagalo v njej prepoznati prav tista sporočila, ki jih v danem trenutku najbolj potrebujete, da boste lahko naredili želeno spremembo.

Knjiga je priročnega formata, tako da jo boste lahko imeli vedno pri sebi – kot bi imeli v vsakem trenutku s seboj stekleničko vitaminov za srečo in notranji mir :-).

Svoje življenje lahko resnično preobrazite le tako, da preobrazite svoje misli.Če ste pripravljeni na svet pogledati skozi drugačna očala, ima vsaka od teh 37 modrosti sposobnost, da korenito spremeni vaš svet na bolje.

S pomočjo knjige boste prej ali slej ugotovili, da se znotraj vas nahaja popolna svoboda – svoboda, da izbirate svoje misli, prepričanja, besede in dejanja – in da je to v resnici vse, kar potrebujete, da bi lahko ustvarili svet, v katerem boste vsak trenutek živeli v sreči in miru.

Ko spremenite svoje misli, se namreč spremeni ves vaš svet. Je čas za spremembo?


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...