Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Ta knjiga te ljubi

PewDiePie
Ta knjiga te ljubi
14,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3065-2
Naslov izvirnika This book loves you
Prevod Matej Frece

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 17 cm
236 strani
Tip knjige
aforizmi in anekdote
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika
švedsko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

TA KNJIGA
JE PAMETNEJŠA
IN LEPŠA
OD TEBE

TA KNJIGA
TE BO NAVDUŠILA

TA KNJIGA
TE LJUBI

Pred nekaj leti sem na twitterju izvedel, da je eden od oboževalcev vzel enega od mojih tvitov in ga spremenil v čudovito sliko z modrostjo. Šlo je za modrost, ki sem jo napisal kot parodijo na vse tiste strašne bisere modrosti, ki krožijo po internetu. In tako sem se zavedel, kako velik vpliv imajo moji čudoviti umotvori. Kaj kmalu mi je postalo jasno, da ljudje nujno potrebujejo moja razmišljanja. Toda, ali je svet pripravljen na takšno razsvetljenost?
(Prosim, ne citirajte tega)

Priznati moram, da nikoli nisem razumel, kaj je namen teh modrosti. Če bi upošteval polovico stvari, ki jih preberem na spletu, bi bil danes nekje čisto drugje. Še več, če bi upošteval splet, bi se moje življenje kar hitro in temeljito iztirilo. Ampak kljub temu splet še vedno na ves glas kriči ključne besede za navdihovanje ljudi: sreča, vztrajaj, pozitivnost, dobrota. Zakaj me neznanci zbadajo s stvarmi, ki jih ne morem imeti? Kdo so ti sadistični in domišljavi avtorji spletnih modrosti?
(Prosim, ne citirajte tega)

In tako sem za štos sklenil, da bom napisal knjigo navdihujočih modrosti. Čisto pravo knjigo, polno PewDiePiejevih modrosti. Ali lahko upam, da vas bo spodbudila, vam vlila poguma in moči, da boste zaživeli polno življenje? Vam bo mogoče pomagala, da boste tiste navdihujoče modrosti na spletu odslej brali z malo večjimi zadržki? Ali pa vam bo le krajšala čas med napornim izločanjem blata, na katerega vas bo med branjem pritisnilo?

Recenzija Bukla

Felix Arvid Ulf Kjellberg, bolj znan pod psevdonimom PewDiePie, je švedski komentator videoiger in priljubljen youtuber. Po neuspešno zaključenem študiju na tehniški univerzi Chalmers ga starša nista hotela več finančno podpirati, zato se je odločil prodajati vroče hrenovke, vse dok ler ni njegov YouTube kanal požel izjemne slave. Prvi je pridobil 14 milijonov naročnikov, leta 2013 pa je postal z več kot 50 milijoni tudi kanal z največ naročnikov. PewDiePiejev nov cilj je ustvariti najbolj nevšečkan spletni videoposnetek.
Ta knjiga te ljubi je žanrsko izmuzljiva, saj gre za nekakšen hibrid med priročnikom za osebno rast in svojevrstno slikanico, hkrati pa se iz obeh tudi norčuje. S svojo pisanostjo vabi k branju in vsebuje zbirko nasvetov, ki vam bodo olajšali življenje (»Ne prodaj se prepoceni …, razen če hitro potrebuješ denar.«), ter življenjskih resnic, ki jim ne gre oporekati (»Če upoštevaš nasvet race, si zapomni: nikar! Race ne govorijo, najbrž si zadet.«). In zapomnite si: ne bodite to, kar ste. Bodite pica. Pico imajo vsi radi.

Dejan Kalabić, Bukla 131

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...