Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Tesla metamorfoza za zdravljenje in evolucijo

Tanja Petrović
Tesla metamorfoza za zdravljenje in evolucijo
24,70 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Primus
Zbirka Nezavedno
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-6950-38-1
Naslov izvirnika Tesla Metamorphosis
Leto izdaje izvirnika 2015
Prevod Jernej Zoran
Urejanje Barbara Lipovšek

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14,5 cm
390 g
329 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Tesla metamorfoza je način zdravljenja, ki zaradi osupljivih rezultatov, njegovih učinkov na evolucijo človeške zavesti in nekaterih popolnoma enkratnih pojavov, povezanih s tem delom, privablja veliko zanimanje znanstvenikov.

Čudežev ni. So samo določeni pojavi, ki jih za zdaj morda ne znamo pojasniti in znanstveno dokazati, nekateri pa jim pravijo čudeži. V iskanju razumevanja čudežev ta knjiga ponuja nova spoznanja in pojasnila.

Knjiga Tesla metamorfoza je namenjena tudi splošnemu razumevanju alternativnega zdravljenja ter spajanju znanosti in duhovnosti. Anja Petrović išče pojasnila v sodobnih znanstvenih raziskavah, odgovore pa tudi v starodavnem znanju.Napredek je mogoč samo, če sprejmemo dejstvo, da vse znanje še ni zapisano v knjigah. Razvoj znanosti je pogosto oviran zaradi predsodka, da mora vse temeljiti na zakonih, ki so že vklesani v kamen. Razumeti moramo, da je znanost dinamično področje, in spomniti se moramo, da so se nekateri aksiomi pozneje izkazali za napačne. Prav tako je treba sprejeti dejstvo, da so nekateri pojavi očitni, čeprav jih za zdaj še ne znamo pojasniti.

»Neobstoj dokazov še ni dokaz neobstajanja!« (Sagan)

»Tistega dne, ko bo začela znanost preučevati nematerialne pojave, bo v enem desetletju napredovala bolj kot v vseh prejšnjih stoletjih obstoja.«

Nikola Tesla

Recenzija Bukla

Kdo je (bil) pravzaprav Nikola Tesla? Eden največjih znanstvenikov vseh časov, izjemno duhoven človek, vegan, avtor več kot sedemsto izumov, med katerimi so mnogi tako vizionarski, da je bil svetlobna leta pred drugimi. Pravijo, da je bil Nikola Tesla človek, ki je izumil prihodnost. Morda je njegovo zapuščino, ko je umrl, zato zasegla FBI. Njegova misel: »Tistega dne, ko bo začela znanost preučevati nematerialne pojave, bo v enem desetletju napredovala bolj kot v vseh prejšnjih stoletjih obstoja« zaobjema esenco njegovega delovanja. Avtorica pričujoče knjige je prav tako duhovna raziskovalka, ki se je ji Tesla zgodil v vrsti na-ključ-ij, ki so jo popeljala v njegov svet, s pomočjo katerega je začela uporabljati posebno tehniko za zdravljenje; je namreč certificirana učiteljica Tesla metamorfoze. Knjiga, ki je vredna naše pozornosti.

Sabina Burkeljca, Bukla 115

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...