Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Toni in tokovi

Duhovnost, reinkarnacija in vpliv prednikov v enteogenski psihoterapiji
Ralph Metzner
Toni in tokovi

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Eno
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-6943-57-4
Naslov izvirnika Overtones and undercurrents
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Vera Čertalič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14,5 cm
240 g
162 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Ralph Metzner v knjigi Toni in tokovi črpa iz intuitivne senzibilnosti in psihoterapevtskih izkustev, ko pripoveduje zelo človeške zgodbe o duhovnem zdravljenju in družinskih spravah skozi prostor in čas.

Privlačne in izjemno napete zgodbe legendarnega transpersonalnega psihologa Ralpha Metznerja vas bodo prikovale na stol. Njegovo pisanje je zelo jasno, razumljivo in pretkano z globokim védenjem.

V knjigi Toni in tokovi mrgoli napotkov za poustvarjanje alkimistično preoblikovalnih raziskovanj, ki spreminjajo zavedanje in razkrivajo možne vplive iz prejšnjih utelešenj.

Metzner opisuje petnajst primerov, ki presenečajo in poučujejo radoveden um, a tudi pomagajo ljudem, ki potrebujejo psihoterapevtsko pomoč. Knjiga vsebuje obilo redkega znanja in pripomore k razumevanju nerazložljivih pojavov, kar omogoča globok zdravilni proces.

Ralph Metzner je doktoriral iz klinične psihologije na Harvardski univerzi, kjer je sodeloval s Timothyjem Learyjem in Richardopm Alpertom. Napisal je več kot 100 člankov in nekaj knjig, med katerimi je The Unfolding Self in Green Psychology. Opravlja zasebno psihoterapevtsko prakso in je zaslužni profesor na Kalifornijskem inštitutu za integralne študije v San Franciscu ter predsednik in soustanovitelj fundacije Green Earth. Živi v Sonomi v Kaliforniji.

Recenzija Bukla

Metzner (1936) je ameriški transpersonalni psiholog, publicist in raziskovalec. V šestdesetih letih prejšnjega stoletja je sodeloval pri psihedeličnih raziskavah in njihovi morebitni uporabi pri psihoterapiji (na podobno temo je zdaj izšla tudi knjiga Michaela Pollana: How to Change Your Mind) na Univerzi Harvard. Od takrat je napisal več knjig, v katerih povezuje različna načela duševnega zdravljenja: od klasične psihoterapije z mejnimi pristopi, v katerih posega po mitskih arhetipih, se s pacienti vrača v njihova prejšnja življenja, uporab lja prakse duhovnih vodnikov, četverih vrat biti, eksperimentira z ajahuasko ipd. V njegovi najnovejši knjigi Toni in tokovi, ki je izvirno izšla leta 2017, tako predstavi petnajst primerov iz lastne prak se, v katerih na razne načine poustvarja alkimistično preoblikovana raziskovanja, ki spreminjajo zavedanje in razkrivajo možne vplive na življenja ljudi in prejšnjih utelešenj, s svojimi postopki pa jih Metz ner uporabi za izboljšanje stanja svojih klientov. Knjiga o tem, kako raztegljiva sta človekovo zavedanje in zavest.

Samo Rugelj, Bukla 142

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...