Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Transurfing realnosti, 2. stopnja

Šelestenje jutranjih zvezd
Vadim Zeland
Transurfing realnosti, 2. stopnja
19,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Primus
Zbirka Nezavedno
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-6950-93-0
Naslov izvirnika Transerfing realʹnosti. Stupenʹ 2, Šelest utrennih zvezd
Leto izdaje izvirnika 2004
Prevod Tjaša Kravcar
Urejanje Barbara Lipovšek

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14 cm
320 g
209 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

O knjigi

Kaj res ne more biti ravno obratno?
Izkaže se, da je to mogoče. In spoznali boste, kako.

Knjiga vam bo odkrila nenavaden svet, kjer se vam bo vsakodnevna realnost prikazala v neznani obliki. Mnoga življenjsko pomembna vprašanja boste videli s povsem nepričakovanega vidika.
Vendar sama drugačnost nove realnosti ne preseneča toliko, kot preseneča dejstvo, da lahko s to realnostjo upravljate sami …
Transurfing je tehnika, ki omogoča nadzirati realnost na povsem svojevrsten način. Cilja vam tu ni potrebno doseči, saj se v večji meri realizira sam … Osnovna ideja transurfinga temelji na domnevi, da obstaja prostor različic, v katerem so shranjeni scenariji vseh možnih dogodkov. Teh različic je neskončno, tako kot je neskončno število točk na koordinatni mreži. Tam je zapisno vse, kar je bilo, kar je in kar bo. Pod določenimi pogoji lahko miselna energija človeka materializira katerikoli sektor v prostoru različic.
2. stopnja transurfinga pojasnjuje, zakaj se želje ne izpolnjujejo in sanje ne uresničujejo. Izkaže se, da morate, če želite, da se izpolni tisto, kar si želite, znati »oddati naročilo«. Prepričali se boste, da so vse možnosti omejene le z njihovo lastno namero.

V knjigi so podani praktični nasveti o tehniki realizacije naročila.
Čeprav se nekatere ideje, ki so predstavljene v tej knjigi, morda zdijo neverjetne so se že potrdile v praksi. Tisti, ki so transurfing uporabili v praksi, so osupli od navdušenja!


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...