Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

V 21 dneh do uvida v prejšnja življenja

Denise Linn
V 21 dneh do uvida v prejšnja življenja

Zaradi različnih vzrokov knjige ni možno kupiti. Za več informacij nas kontaktirajte.

Povej naprej

Založba Primus
Zbirka Primula
Leto izdaje 2013
ISBN 978-961-6804-92-9
Naslov izvirnika 21 Days to Master Past Lives
Leto izdaje izvirnika 2011
Prevod Karin Pečnikar
Urejanje Karin Pečnikar

Tehnične lastnosti
mehka vezava
18,5 x 12,5 cm
140 g
135 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Založnik o knjigi

Kdor želi zares (iz)vedeti, kdo je in zakaj je tu, ter je pripravljen na življenjski razcvet, bo v tej knjigi našel skrivne poti, možnosti za odstranitev omejujoče notranje navlake. Oborožen s tem znanjem se bo naučil uresničiti svoje najbolj skrite sanje. Čas je! Ne bi brali te knjige, če ne bi bili pripravljeni na spremembo.

- Vzroka za svoje težave ne smete iskati v izvirni travmi, temveč v pomenu, ki ste ga pripisali dogodku, in odzivu nanj, ki vas spremlja skozi čas.
- Največji izziv je razumeti svoj odziv na nevšečnosti iz prejšnjih življenj, spremeniti mišljenje in osvoboditi se čustvenih bremen.
- Povsem mogoče je odpotovati nazaj in spremeniti pomen katerega koli dogodka ter tako v času in prostoru ustvariti učinek padajočih domin, ki vam spremeni življenje.

Pot Denise Linn v duhovnost se je začela, ko jo je pri sedamnajstih ustrelil neznanec in je doživela obsmrtno izkušnjo. V trenutkih, ko so navzoči mislili, da je umrla, je uzrla drug svet in občutila globok notranji mir. Ta nenavadna izkušnja jo je najprej preusmerila k družinskemu izročilu - je potomka severnoameriških Indijancev -, pozneje pa je preučila še številne domorodske kulture po svetu. Postala je svetovno cenjena zdravilka, predavateljica in publicistka. Z možem in hčerko živi na posestvu Summerhill v kalifornijskem priobalnem vinorodnem območju.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...