Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Velika sanjska knjiga

Pamela Ball
Velika sanjska knjiga
32,96 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-01-3519-7
Naslov izvirnika The Complete Dream Dictionary
Podnaslov izvirnika A Practical Guide to Interpreting Dreams
Leto izdaje izvirnika 2000
Prevod Niki Neubauer
Urejanje Mitja Pucer

Tehnične lastnosti
trda vezava
24,5 x 17 cm
1.260 g
410 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Velika sanjska knjiga je priročnik, ki na razumljiv in prijazen način razkriva skrivnosti sanj in razlago njihovega pomena.

Pred vami je zanimivo popotovanje po naravi sanj, njihovih raznolikih pomenskih ravneh, razlagi in načinih, kako obogatiti budno življenje. Jedro knjige je obsežen slovar, ki vam bo pomagal odkrivati, kaj podobe, simboli in dogodki iz sanj pomenijo v resnici.

Pamela Ball se že 30 let poklicno ukvarja z razlago sanj in duhovnim vodenjem; svetovala je že več tisoč ljudem, vključno z vodilnimi osebnostmi iz poslovnega sveta, politike in umetnosti.

Recenzija Bukla

Pamela Ball, strokovnjakinja na področju sanj, nam v svoji drugi knjigi na to temo poda izvrstne razlage in napotke, s pomočjo katerih si lahko razložimo sanje in jih ustvarjalno uporabimo, ko smo budni. Knjiga poleg razlage motivov iz sanj vsebuje tudi razne zanimivosti s področja spanja, denimo zgodovino in teorije razlaganja sanj, razlago raznih motenj spanja, med drugim nespečnosti in narkolepsije, poda pa nam tudi nekaj nasvetov za boljše spanje. Čeprav je v teorijo spanja in sanj uvrščeno kar nekaj strokovnega znanja, so informacije podane tako, da lahko razume prav vsak. Delo nam uspešno pomaga razložiti vzorce, ki nam jih naša podzavest pošilja v obliki sanj, s tem pa pripomore k odkrivanju naših izrazito osebnih sposobnosti, s pomočjo sanjske delovne knjižice na koncu knjige pa se lahko prav vsako jutro zbudimo in ugotovimo, kaj smo sami sebi želeli sporočiti skozi sanje.

Neža Poznič, Bukla 107-108

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...