Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Verjemi vase

Jasmin Kirkbride
Verjemi vase
14,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-01-5582-9
Prevod Darja Divjak Jurca
Urejanje Barbara Zych

Tehnične lastnosti
trda vezava
15,5 x 12 cm
290 g
160 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Si kdaj želite, da bi imeli več zaupanja v lastne sposobnosti? Vas navdajajo negativne misli, ko se primerjate z drugimi? Ste se kdaj bali spregovoriti, ker se vam je zdelo, da vaše mnenje ni tehtno? Niste edini, obstaja pa način, kako si lahko samospoštovanje okrepite. V tej knjižici boste našli obilo nasvetov, predlogov in citatov, ki vam bodo v pomoč, da negativno spremenite v pozitivno in POSTANETE VSAK DAN SAMOZAVESTNEJŠI.

Recenzija Bukla

Ali sodite med ljudi, ki se ustrašijo novih izzivov ali situacij in začnete ob tem takoj razmišljati, da jim zagotovo ne boste kos? Morda v vsakem pripetljaju, ki vam pride na pot v življenju, vidite le najtemnejše in najslabše? Ali pa imate občutek, da ničemur, s čimer se soočate, niste kos? Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili trdilno, obstaja precejšnja verjetnost, da imate nizko samospoštovanje in ne zmorete verjeti vase. Da, tega si ne morete povrniti kar čez noč, poudarja tudi avtorica te knjižice, polne spodbudnih besed in navdahnjenih misli, ki vas bodo korak za korakom, nežno, pa vendar prepričljivo, popeljale k drugačnemu načinu razmišljanja in celot­nega bivanja. Vzroki za nizko samospoštovanje najpogosteje tičijo v vzorcih, pridobljenih v otroštvu, a to še ne pomeni, da jih ni mogoče spremeniti. Z vztrajnim delom na sebi, s spreminjanjem negativnih misli v pozitivne in številnimi drugimi koraki, opisanimi v tej knjižici, lahko zacelimo stare rane, spremenimo svoje mišljenje in se na koncu odenemo s plaščem samospoštovanja. Ko se enkrat podamo na takšno (novo) pot, ni več vrnitve; okrepljeni z novimi navadami in svežimi mislimi bomo kos prav vsemu! Naj se potovanje vase in v lepše življenje torej začne!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 151

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...