Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Življenje onstran smrti

Deepak Chopra
Življenje onstran smrti
27,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Ogledalo
Leto izdaje 2008

Tehnične lastnosti
trda vezava
242 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Deepak Chopra, ameriški doktor medicine indijskega rodu, je svetovno priznan avtor več kot 45 del z različnih področij poljudne ezoterike, ki so prevedena v vse velike jezike. V knjigi Življenje onstran smrti opisuje potovanje duše po smrti v onstranstvo. Opira se na starodavno indijsko mistično tradicijo in jo kombinira s sodobnim zahodnjaškim pristopom raziskovanja obsmrtnih doživetij in transcendenčnih teorij. Chopra nas popelje na fascinantno potovanje na različne ravni zavesti. Še pomembnejše je njegovo sporočilo o tem, koga bomo srečali v posmrtnem življenju, in da bodo naša tamkajšnja doživetja odsev naših sedanjih prepričanj, pričakovanj in ravni zavesti.

Recenzija Bukla

Slavni zdravnik in pisatelj indijskega rodu v svojih delih pogosto razlaga o mističnih povezavah telesa in duha in pri tem uspešno kombinira starodavno indijsko ezoteriko in sodobne metode kvantne fizike. V novi knjigi išče odgovore na večno vprašanje: Kaj se zgodi po smrti? Razmišlja o različnih verskih in kulturnih oblikah in njihovem odnosu do posmrtnega življenja. Z neštetimi dokazi poskuša argumentirati, da je smrt tista, ki daje smisel življenju, in da sta tako rojstvo kot smrt čudeža življenja, ujeta v ­isti ­stvarnosti.

Renate Štrucl

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...