Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

12 korakov za okolje

Greta Osredkar
12 korakov za okolje
17,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Vida
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-94783-1-8
Ilustracije Matej Lavrenčič

Tehnične lastnosti
trda vezava
28 x 28 cm
55 strani
Tip knjige
slikanice
Kategorije
otroško in mladinsko
naravoslovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

V slikanici 12 korakov za okolje je prikazano, kako lahko otroci (in njihovi starši) spremenijo svoj odnos do okolja. Če se vsak mesec naučijo en napotek in ga premenijo v navado, lahko prispevajo k velikim spremembam. Tako bomo vsi živeli prijaznejše do okolja in varčnejše, najmlajši pa se bodo učili odgovornosti in samostojnega razmišljanja.

Recenzija Bukla

Začetek leta je vedno pravi čas, da vpeljemo kake nove navade in k temu spodbudimo tudi otroke ter med letom skupaj z njimi naredimo vsaj 12 korakov za čistejše okolje. Če še niste, je sedaj zadnji čas, da začnete uporabljati cekar ali bombažno vrečko in na trgov­skih policah izbirate izdelke s čim manj plastične embalaže. Februarja lahko sami izdelate pustne maske, prenehate uporabljati plastične slamice in namesto napihljivih balonov za zabavo uporabite papirnate lampijončke, v marcu začnete v šolo ali službo hoditi peš ali s kolesom, aprila na vrtu poskrbite za žuželčji hotel in tako naprej, vse leto z malimi dejanji spreminjate svet okoli sebe. Avtorica, še ena Greta, velika ljubiteljica okolja, nas v tej dinamično ilustrirani slikanici vse poziva k večji odgovornosti in prijaznejšemu ravnanju z naravo.

Renate Rugelj, Bukla 152

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...