Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Božičkov delovni večer

Knjiga z naprstno lutko
Božičkov delovni večer
6,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3358-5
Naslov izvirnika Santa's busy night
Ilustracije Nicola Anderson
Prevod Petra Berlot Kužner

Tehnične lastnosti
trda vezava
18,5 x 18,5 cm
12 strani
Tip knjige
kartonke in tipanke
Kategorije
otroško in mladinsko > dojenčki in malčki

Povej naprej

O knjigi

Božiček je že pripravljen na božič, a s čim naj se zaposli do takrat, ko bo napočil čas za razdelitev vseh daril? Migajoči prstki in praznična zgodba bodo otrokom v pravo zabavo!

Recenzija Bukla

Tri najnovejše slikanice iz založbe Učila prinašajo veselje tako najmlajšim kot tudi tistim, ki jim jih bodo prebirali, prav vse pa so uglašene na prihajajoči decembrski praznični čas.
V slikanici Božičkov delovni večer se bodo najmlajši zabavali ob spoz nanju, da gre gospodu Božičku še najbolj od rok razveseljevanje najmlajših z darili, saj v gospodinjskih delih, ki mu jih nalaga gospa Božičkova, niti najmanj ni spreten. V zgodbici Snežakovo popolno darilo spoznamo snežaka, ki se ubada s klasičnim (pred)prazničnim vprašanjem, s čim naj razveseli svojega prijatelja severnega medveda. Na pomoč pri izdelavi popolnega darila mu priskočijo najboljši prijatelji. V Jelenčkovem prvem letu pa bodo najmlajši lahko uživali v zgodbi, kako se eden od Božičkovih jelenčkov skupaj s »šefom« odpravi na svoje prvo razdeljevanje daril.
Vse tri zgodbice so opremljene s čudovitimi slikami, ki najmlajše doživeto popeljejo v pravljični svet, za dodatno zabavo pa poskrbi še naprstna lutka, s katero bodo odrasli lahko najmlajšim pričarali še imenitnejše (bralno) doživetje.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 137

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...