Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Pako gre v opero

Magali Le Huche
Pako gre v opero
21,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Morfemplus
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7034-27-1
Naslov izvirnika Paco à l'Opéra
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Iztok Ilc

Tehnične lastnosti
trda vezava
21 x 18,5 cm
350 g
27 strani
Tip knjige
slikanice
Kategorije
otroško in mladinsko > dojenčki in malčki > kartonke in tipanke

Povej naprej

Založnik o knjigi

Pako in Betka obiščeta Pariško opero. Toda v tem čudovitem posplopju se kmalu izgubita. In tako se jima ponudi priložnost, da obiščeta njeno zaodrje in poslušata čudovito glasbo!

Preberite zgodbico in poslušajte enajst najlepših arij iz oper: Moč usode, Carmen, Rinaldo, Čarobna piščal, Norma, Rigoletto, Lokmé, Figarova svatba, Traviata (2), Seviljski brivec.

Recenzija Bukla

Pako se z najboljšo prijateljico Betko odpravi v Pariško opero. Ker ne vesta veliko o zgradbi in glasbi, se udeležita vodenega ogleda. A kaj, ko jima skupina kmalu uide. Pako in Betka jo vztrajno iščeta; pogledata pod vsak stol v dvorani, preverita vse garderobe, nato pa se utrujena usedeta na tla. A zapazi ju varnostnik, ki mu postopanje po operi vsekakor ni všeč ... Njuno dogodivščino domišljeno spremljajo različne operne arije, ki jih lahko poslušamo s pritiskom na gumb – tako recimo zbor iz Traviate poskrbi za popoln zaključek. Čudovita zvočna knjiga, ki bo otrokom predstavila osnovne operne napeve in bonton v gledališču ter večer popestrila z večnimi napevi.

Vanja Jazbec, Bukla 148

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...