Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0
Šport
7,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Pivec
Zbirka Nanizanka za modrijane
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7026-47-4
Leto izdaje izvirnika 2018
Ilustracije Urška Stropnik Šonc
Urejanje Zala Stanonik

Tehnične lastnosti
trda vezava
15,5 x 15,5 cm
150 g
20 strani
Tip knjige
kartonke in tipanke
Kategorije
otroško in mladinsko > dojenčki in malčki > kartonke in tipanke
slovensko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Šport ima med otrokovim odraščanjem vse večji pomen za njegovo psihično in fizično zdravje – pa tudi njegovo socializacijo, saj je izrazito družbeni pojav! Že malčka seznanjajmo z različnimi športnimi disciplinami, v naravnem in umetnem okolju, ter z vzgledi spodbujajmo njegovo veselje do telesnih dejavnosti. Pojasnimo mu, da je lepo zmagovati, a pomembnejše od zmage je njegovo postopno napredovanje. Otroku dovolimo samostojno presojo in izbor najljubšega športa, saj mu vsak (na svoj način) omogoča razvedrilo, sprostitev, pomiritev in koncentracijo.

Vsebina tretje slikanice: MESTNI ŠPORT - PLAVALEC SEM - NEUTRUDNI SANKAČI - SMUČARSKA ŠOLA - NOGOMETNO MOŠTVO - DOLGONOGA KOŠARKARJA - BALETKA BETKA

NANIZANKA ZA MODRIJANE, tretja zbirka šestih liričnih slikanic za otroke, razširja in poglablja splošno poučenost o okolju, spodbuja razvoj besednega zaklada in občutljivost za spoznavni, etični in estetski vidik jezika. Bogato ilustrirane pesmice malega modrijana usmerjajo v optimistično doživljanje sveta, k vse bolj tankočutnemu razmišljanju in plemenitenju lastnih izkušenj, odraslim pa ponujajo izhodišče za širši pogovor o posamezni temi.

Učinkovitost otrokove literarne socializacije je odvisna od staršev in drugih vzgojiteljev! Izkoristimo priložnost ter mu NANIZANKO ZA MODRIJANE predstavimo že pri 3. letih.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...