Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Zimski živžav

Rotraut Susanne Berner
Zimski živžav
14,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-01-4396-3
Prevod Alenka Veler
Urejanje Irena Matko Lukan

Tehnične lastnosti
trda vezava
34 x 26 cm
510 g
15 strani
Tip knjige
kartonke in tipanke
Kategorije
otroško in mladinsko > dojenčki in malčki > kartonke in tipanke
nemško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Ta velika knjiga, ki prikazuje mesto in njegovo okolico, kar mrgoli od nešteto podrobnosti. Pripoveduje drobne zgodbe o ljudeh in živalih. Od strani do strani spremljamo dogajanje, opazujemo in pripovedujemo, kaj vse se lahko zgodi v enem samem zimskem dnevu.

Priljubljena serija knjig, namenjenih opazovanju, igranju in pripovedovanju ob slikah, raste skupaj z otrokom, ob njej pa se zabava vsa družina.

Nemška ilustratorka Rotraut Susanne Bernerje za svoje delo prejela številne nagrade, med drugimi tudi Andersenovo nagrado 2016.

Recenzija Bukla

(Skupen opis za knjigi Jesenski živžav in Zimski živžav.)

Ste se kdaj vprašali, kam usmeriti in kako razvijati domišljijo svojih najmlajših? Slikanice in kartonke brez besedila in z velikimi, podrobnimi ilustracijami so pripomoček, ob katerem boste z otrokom sestavljali zgodbo, odgovarjali na »zakaje«, iskali povezave, pa tudi urili mlade (in svoje) možgančke. Ilustratorka Rotraut Susanne Berner je v pričujočih knjigah prikazala, kaj se dogaja v mestu in njegovi okolici jeseni in pozimi ter kaj počnejo njegovi prebivalci, za svoje delo pa je letos prejela tudi Andersenovo nagrado. Skrivnost je v podrobnostih.

Klara Jarc, Bukla 125

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...