Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Zmešnjava v savani

Peter Allen
Zmešnjava v savani
7,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Oka, otroška knjiga
Leto izdaje 2012
Leto izdaje izvirnika 2011

Tehnične lastnosti
trda vezava
18,9 x 18,9 cm
210 g
18 strani
Tip knjige
otroško in mladinsko leposlovje
Kategorije
otroško in mladinsko > dojenčki in malčki > kartonke in tipanke

Povej naprej

Založnik o knjigi

V afriški savani je nastala prava zmešnjava. Zebra ima nojevo glavo, žirafa nosorogovo telo, levu pa je zrasel slonov rilec. S slikanico se bodo otroci zabavali ob prepoznavanju živali v afriški savani in sestavljanju povsem novih nenavadnih živali.

Recenzija Bukla

Hudomušno zbirko »sestavljivih slik« nadebudni malčki že dobro poznajo. Zmešnjavi na kmetiji in Pasji zmešnjavi se pridružujejo še tri nove kartonke. Zabavna Zmešnjava poklicev omogoča priročno učenje različnih uniformiranih poklicev, tu so gasilec s kuhalnico, poštar z injekcijo ali pa ribič s kleščami in astronavt z vrtnarskimi škarjami … In kako smešne so šele »zmešane« afriške živali, noj z zebrino glavo, žirafa s slonovimi ušesi in gazela z levjo grivo. Za tiste malčke, ki jih bolj zanimajo stroji in tehnika, pa bo pravi izziv poiskati prave (ali napačne) dele različnih delovnih vozil in strojev, kot so npr. cisterna z dvigalom, gasilski avto z valjarjem ali traktor s cirkuškim vagonom. Poučna zmešnjava.

Renate Rugelj, Bukla 79-80

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...