Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0
Polh
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Okaši
Zbirka Me poznaš?
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-6978-27-9
Fotografije Ivan Esenko
Ilustracije Alenka Vuk Trotovšek
Urejanje Irma Toman

Tehnične lastnosti
trda vezava
21 x 21 cm
420 g
20 strani
Tip knjige
kartonke in tipanke
Kategorije
otroško in mladinsko > dojenčki in malčki

Povej naprej

O knjigi

Zbirko Me poznaš? je zasnoval Ivan Esenko in v njej predstavlja živali in njihova življenjska okolja. Mladi bralci lahko v njej na lahkoten način spoznajo življenjske navade živali; kako se prehranjujejo, koga se bojijo in kdo se jih boji, kako starši skrbijo za mladiče ter na koncu kako preživijo zimo.

Besedilo v rimah je napisala Ana Marija Toman, ilustracije je narisala Alenka Vuk Trotovšek.

Predstavitev se zaključi s fotografijo živali in kratkim sestavkom Ivana Esenka. Sledijo še vprašanja ob katerih otrok lahko preveri svoje znanje.

Recenzija Bukla

Prva naslova v zbirki Me poznaš? najmlajšim prav ljubko predstavita posamezni živalski vrsti. Prek ilustracij nežnih pastelnih barv in duhovitih rim otroci spoznajo polha ter kje živi, kaj jé, kdo mu je nevaren in seveda, od kod izraz, da si spal kot polh. Enako se bralci poučijo o življenju puhastih zajčkov. Čisto pred koncem si lahko ogledajo še fotografijo posamezne živali v naravi in preberejo še nekaj dejstev o živalski vrsti. Pri založbi Okaši z novo zbirko zopet uspešno nizajo poučne knjige za najmlajše, ki jih zdaj že tradicionalno zaključijo z vprašanji za nadebudne bralce. Tako lahko otroci skupaj s starši hitro preverijo, koliko so odnesli od zgodbe.

Vanja Jazbec, Bukla 122

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...