Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Mišek Julijan

Joe Todd-Stanton
Mišek Julijan
21,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Zala
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-6994-59-0

Tehnične lastnosti
trda vezava
34 strani
Tip knjige
slikanice
Kategorije
otroško in mladinsko > dojenčki in malčki > slikanice
britansko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Mišek Julijan je od nekdaj živel sam, in tako mu je bilo najbolj všeč. Nekega dne ga sredi večerje zmoti nenapovedan gost. Bo Julijanu prijala družba? Morda bo spoznal, da včasih, ampak res včasih, gostje niso čisto odveč.

Mišek Julijan je slikanica, zgodba o življenju v samoti in obenem v sožitju z drugimi. Vsakdanje preživetje zahteva previdnost, ampak z nekaj pomoči, solidarnosti, družbe je vendarle vse lažje in lepše.

Joe Todd-Stanton je priljubljen avtor in ilustrator, med prejetimi nagradami se lahko pohvali tudi z nagrado Waterstone za najboljšo slikanico leta 2018.

Recenzija Bukla

Mišek Julijan je rad sam. Živali, ki skupaj z njim živijo pod zemljo, so mu v nadlego, živali na površju pa ga hočejo pomalicati. Nekega dne pa Julijanov vsakdanji mir zmoti nenapovedana gostja. Prisrčna slikanica za vse male in velike introverte, ki se bodo ob listanju slikanice počutili sprejete takšne, kot so, v zaključku pa ugotovili, da pravi obisk lahko človeku ali pa mišku prav dobro dene in da je naše življenje lahko veliko prijetnejše, lepše in lažje, če vanj sem in tja spustimo tudi druge. Julijanov knjižni oče Joe Todd-Stanton je priljubljeni angleški avtor, ilustrator in prejemnik številnih nagrad, med njimi tudi nagrade Waterstone za najboljšo slikanico leta 2018 (za slikanico Skrivnost črne skale, The Secret of Black Rock).

Ana Kosirnik, Bukla 150

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...