Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Moja velika knjiga o žuželkah

Yuval Zommer
Moja velika knjiga o žuželkah
24,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Grlica
Zbirka Slikanice Grlica
Leto izdaje 2020
ISBN 978-961-244-325-2
Naslov izvirnika The big book of bugs
Leto izdaje izvirnika 2016
Ilustracije Yuval Zommer
Prevod Tanja Rojc
Urejanje Janja Remškar

Tehnične lastnosti
trda vezava
34,5 x 23,5 cm
760 g
64 strani
Tip knjige
slikanice
Kategorije
otroško in mladinsko > dojenčki in malčki > slikanice
naravoslovje > biologija
britansko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

To je ena tistih knjig, ki jo kupite svojim otrokom, ker jo na skrivaj želite zase! Polna čudovitih ilustracij Yuvala Zommerja in privlačnih opisov je knjiga, ob kateri se otroci umirijo in se prepustijo radovednosti ter raziskovanju. V njej bodo dobili prve nasvete za opazovanje žuželk in kako postati čisto pravi žužkolog. Knjigo odlikuje prijazen slog, ki male bralce nevsiljivo vabi k razumevanju in uživanju v svetu žuželk, namesto da bi jih pohodili na pločniku! Čeprav so žuželke majhne, pa živijo skoraj povsod na planetu in so pomemben del našega eko sistema.

Recenzija Bukla

Če vašega malčka zanimajo pisane, leteče, pikajoče, migetajoče, brenčeče, mrgoleče, gomazeče in kar je še teh drobnih žuželčjih in nežuželčjih simpatičnih golazni, potem bo ta knjiga gotovo prava zanj. V njej namreč kar vrvi od barvitih in natančno izrisanih drobnih živalic, različnih koristnih informacij in nevsakdanjih podatkov. Ali veste koliko pik imajo polonice, zakaj metulji vohajo s tipalkami, zakaj čebele brenčijo ali kako ima muha zgrajene oči? Ko boste našli vsa skrivališča modre muhe (kar 15 jih je skritih v tej veliki barvni slikanici), obrnite še zadnje liste knjige in se naučite vse žužkopojme, da vas ne bodo vaši mali žužkologi v znanju prehitro prekosili. Podatki so gotovo zanesljivi, saj je prevod skrbno pregledal strokovnjak za nevretenčarje dr. Tomi Trilar iz Prirodoslovnega muzeja Slovenije. Priporočam!

Renate Rugelj, Bukla 152

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...