Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Nevidni fant

Trudy Ludwig
Nevidni fant
21,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Grafenauer založba
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-6864-41-1
Naslov izvirnika The invisible boy
Leto izdaje izvirnika 2013
Ilustracije Patrice Barton
Prevod Tina Mahkota
Urejanje Eva Grafenauer Korošec

Tehnične lastnosti
trda vezava
28,5 x 22 cm
480 g
33 strani
Tip knjige
slikanice
Kategorije
otroško in mladinsko > dojenčki in malčki > slikanice
otroško in mladinsko
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Simon je fant, ki ga nikoli nihče ne opazi in ne povabi v skupino za igro, šport ali rojstni dan … Celo učiteljica ga v razredu komaj kdaj opazi. Vse dokler ne pride v razred novi sošolec. Simon je prvi, ki lepo sprejme novega sošolca. Ko se fanta povežeta še pri skupnem šolskem projektu, Simon nenadoma zažari.

Zgodba, ki sta jo ustvarili znana pisateljica in predavateljica Trudy Ludwig ter večkrat nagrajena ilustratorka Patrice Barton, pokaže, kako lahko drobna dejanja otrokom pomagajo, da se počutijo sprejete, in jih spodbudijo, da vzcvetijo. Starši, učitelji, vzgojitelji in svetovalni delavci bodo v slikanici Nevidni fant našli vrsto iztočnic za rahločuten pogovor o potrebah manj glasnih otrok.

Recenzija Bukla

Spoznajte Simona, dečka, ki je v šoli popolnoma spregledan. Nihče ga ne opazi in nihče ga nikoli ne povabi k igri, športu, k mizi pri kosilu ali na praznovanje rojstnega dne. Nekega dne pride v Simonov razred novi deček. Simon je prvi, ki je prijazen do novega sošolca, in Julijan je prvi, ki Simona opazi, ga povabi k druženju in mu pomaga izraziti svoj jaz. Topline in srčnosti polna slikanica, ki bralcu s pomočjo mojstrsko uporabljenega jezika ilustracij odpre vrata v doživljajski svet vseh tihih, neopaznih, nevidnih malih in velikih introvertov.

Ana Kosirnik, Bukla 151

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...