Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Planet Zemlja, tu sem doma

Peter Krebelj
Planet Zemlja, tu sem doma
25,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Atelje Doria
Zbirka Svet okoli nas
Leto izdaje 2020
ISBN 978-961-7093-01-8
Ilustracije Julia Doria

Tehnične lastnosti
trda vezava
27,5 x 21,5 cm
380 g
20 strani
Tip knjige
slikanice
Kategorije
otroško in mladinsko > dojenčki in malčki > slikanice

Povej naprej

Založnik o knjigi

Poučna naravoslovna slikanica mladim bralcem na preprost in razumljiv način predstavi planet Zemljo in njeno umeščenost v naš sončni sistem.
Besedilo pospremijo tudi vprašanja, ki bodo mlade bralce spodbudila k radovednosti in nadaljnemu raziskovanju.

O AVTORJU

Peter Krebelj (magister poslovnih ved) je diplomiral na Fakulteti za računalništvo in informatiko, magisterij pa je opravil na Ekonomski fakulteti. Kot pedagog je zaposlen na Srednji šoli tehniških strok, kjer poučuje računalništvo.
Peter Krebelj je avtor več računalniških priročnikov 'Python 3 za začetnike'; 'Blender 3D za začetnike'; HTML in CSS za začetnike; Spoznavamo Windows 10, učbenikov s področja računalništva in informatike ter poučne pravljice za otroke 'Markovo računalniško popotovanje'.
Ljubiteljsko se ukvarja s fotografijo. Njegova priljubljena tema so motivi iz narave in krajinska fotografija. Na svojih potovanjih in sprehodih dokumentira okolico skozi objektiv in ujame številne drobne motive, ki bi sicer ostali neopaženi. Njegove fotografije so prikaz drobnih trenutkov v življenju pokrajin in narave, ki so ostali zabeleženi na fotografiji.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...