Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Vsi smo lahko lepi

Anej Sam
Vsi smo lahko lepi

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Jasa
Zbirka Onežimo svet
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-93578-6-6
Ilustracije Boštjan Plesničar

Tehnične lastnosti
trda vezava
25,5 x 24,5 cm
550 g
74 strani
Tip knjige
slikanice
Kategorije
otroško in mladinsko > dojenčki in malčki > slikanice
slovensko leposlovje

Založnik o knjigi

Osem pristojnih ocenjevalcev je priporočilo to po marsičem posebno knjigo. Uglašeni so: gre za eno izmed redkih knjig, ki bi se morala znajti v vsaki družini. Že ena misel iz celovitih ocen, osvetli to nenavadno knjigo.

»... Ali je torej knjiga pisatelja Aneja Sama in slikarja Boštjana Plesničarja priročnik: Kaj moramo vedeti in kako se moramo ravnati, da bomo v življenju dobri in lepi? Ja, to je naša knjiga! Toda ne samo to! Če bi bila le zbirka napotkov, ne bi bila očarljiva. Ne bi bilo v njej toplega vetra ljubezni do otrok in življenja ...« (Tone Partljič, pisatelj). »... Knjiga bistri pojem lepote in nam pomaga, da pravilno razumemo lastno življenje. Upam, da s to knjigo prihajajo časi, ko preprosto ne bo več zmagovalcev in poražencev ...« (Brigita Langerholc, olimpijka). »... knjigo, v kateri razlaga lepoto v duhovno-moralnem in estetskem smislu. Knjiga tako predstavlja novodobni katekizem posvetne vzgojne narave, ki na poglobljen način proučuje družino, vzgojo otrok in medčloveške odnose v družbi ...« (Stane Jagodič, slikar in publicist). »... Ali so lahko lepi drugačni ljudje? Ljudje s štirimi prsti, štrlečimi ušesi, prirojeno deformacijo, drugačne barve kože, drugačnega videza, ljudje z drugačnim prepričanjem? Knjiga nas poučuje: lahko so lepi ...« (Irena Tarkuš Trikič, učiteljica). »... ta knjiga nas napotuje, kako naj gremo skozi življenje – na kaj naj bomo pozorni, ko gledamo, da bi res videli ...« (Boris Pogačnik, sociolog in psihoterapevt). »... Ta knjiga je lahko čudovit vodič na zamegljenih stezah do prve strani življenja ...« (Petrischa Robnik, strokovnjakinja s področja medicine). »... knjiga, ki bi jo morali prebrati vsi, ki so danes vzgojitelji ...« (Prof. dr. Matej Tušak, športni psiholog). »... Veselo in bridko stran življenja je treba sprejeti, vendar ostati na strani Dobrega. Ta knjiga pri tem pomaga – zato jo priporočam ...« (Neža Maurer, učiteljica, novinarka, pesnica).


Več o knjigi:


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...