Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Žiga preizkuša svoj pogum

Jennifer Moore-Mallinos
Žiga preizkuša svoj pogum
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2020
ISBN 978-961-01-5069-5
Naslov izvirnika When competition goes too far
Leto izdaje izvirnika 2015
Ilustracije Gustavo Mazali
Prevod Barbara Jarc
Urejanje Tihana Kurtin Jeraj

Tehnične lastnosti
trda vezava
24,5 x 24,5 cm
430 g
31 strani
Tip knjige
slikanice
Kategorije
otroško in mladinsko > dojenčki in malčki > slikanice
otroško in mladinsko
kanadsko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Poletje, končno! To je čas, ko gre Rokova družina v svojo počitniško hišico ob jezeru. Vse poletje se bodo kopali, plavali in lovili ribe. Najboljše od vsega pa bo, da se bo Rok spet družil s prijatelji Žigom, Timom, Ano in Pio. Kadar se dobijo Rok, Žiga in Tim, se najraje igrajo njim najljubšo igro »kdo si drzne«. Pri tej igri drug drugemu postavljajo drzne izzive in med seboj tekmujejo ter ugotovijo, kdo od njih je mevža.

Čeprav se igra naših prijateljev začne nedolžno in celo trapasto, se hitro sprevrže v izjemno nevarno tekmo. Žiga še nikdar ni zavrnil izziva, ki so mu ga postavili. Pri igri »kdo si drzne« pa še posebej ne – tudi če mora narediti kaj tveganega. Po njegovem je najhujše na svetu to, da te vse počitnice obkladajo z mevžo samo zato, ker si nisi upal sprejeti izziva. Nato pa se nenadoma vse spremeni … Kaj se bo zgodilo, ko se bodo prijatelji zgolj zaradi izzivanja pri igri znašli v resnični nevarnosti?

Namen te knjige je pomagati otrokom razumeti, da lahko tekmovalne igre, pri katerih si postavljajo izzive, postanejo nevarne in se slabo končajo.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...